Officielt logo for den spanske pokalturnering Copa del Rey

Dagens bwin fidus: Córdoba-krisen fortsætter i aften mod Elche

Kamp: Elche – Córdoba
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det bliver et brag af en 1/32-finale i Copa del Rey mellem Elche og Córdoba i aften klokken 20:00 på Estadio Manuel Martínez Valero. Begge mandskaber har fået en svær start på sæsonen i La Liga 2, men hjemmeholdet har dog en brandvarm herre på holdkortet. Udeholdet er derimod i forfærdelig forfatning, hvilket man også tydeligt kan se på tabellen. Her ligger de nemlig allersidst og har kun vundet en enkelt ligakamp ud af ni mulige. Særligt på fremmed græs er de inde i en elendig stime.

Córdoba er inde i en krise

Værterne skal prise sig lykkelig for, at de har Sory Kaba på holdkortet. Han har nemlig noteret sig for intet mindre end 85 procent af alle deres scoringer indtil videre. Efter at have spillet 0-0 med Granada i sæsonåbneren så sørgede Kaba for 1-1 med Osasuna i det efterfølgende opgør. Det var også ham som sikrede et enkelt point mod Mallorca på hjemmebane i en kamp som endte 1-1. Mod Extremadura scorede han to gange på fem minutter, hvilket var nok til at sikre et 2-2-resultat. En uges tid senere blev han igen dobbelt målscorer – denne gang mod Lugo i den forløsende 2-1-sejr. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem der ligner det bedste bud på en matchvinder i aften.

Gæsterne har ikke fået en nem start på tilværelsen i denne sæson. Deres første ti opgør er således endt med blot to sejre, tre uafgjorte og hele fem nederlag med en samlet målscore på 11-21. De bliver endda nok nødt til at nedprioritere pokalen, da det går så dårligt i ligaen, at der snart skal til at ske noget. Hvis ikke de finder ud af vinde fodboldkampe og holde buret rent, så ligger de lunt i svinget til en nedrykning. Det kan hverken klub, spillere, fans eller trænerstab være tilfredse med. Deres mest målfarlige mand er Federico Piovaccari, som har scoret i sine sidste to optrædener for klubben. Om han får spilletid i aften er dog uvist. Måske træneren sparer ham til deres vigtige ligakamp på lørdag.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin