Officielt logo for den spanske pokalturnering Copa del Rey

Dagens bwin fidus: Almeria snupper fjerde hjemmesejr på stribe

Kamp: Almeria – Reus
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,87 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

For tredje dag i træk har vi taget et kig på den spanske pokalturnering, Copa del Rey, og fundet frem til et opgør som lugter lidt af en hjemmesejr. Denne gang er det Almeria mod Reus på Estadio de los Juegos Mediterráneos. Her har hjemmeholdet vundet deres sidste tre kampe på stribe med en samlet målscore på 7-1. Udeholdet er til gengæld kommet i problemer. De har således blot hentet to point i deres sidste fire kampe, hvor det er blevet til to nederlag og to uafgjorte med en samlet målscore på 3-6.

Reus er i nedrykningsfare

Værterne er inde i en rigtig god stime, da de har vundet seks ud af deres seneste syv opgør. Deres eneste pointtab kom den 6. september, hvor de måtte se sig slået af Córdoba på udebane med 1-0. Deres fine form startede, da de slog La Liga-nedrykkerne fra Málaga med 1-2 på fremmed græs. Herefter slog de så Zaragoza med 2-1 foran deres egne fans. Mod Numancia på udebane blev det til en 0-2-sejr, og den blev fulgt op af en 2-0-sejr på hjemmebane over Reus. De ved altså lige præcis, hvad der skal til for at slå aftenens modstander. I lørdags blev det til endnu en sikker sejr. Denne gang på 3-0 over Las Palmas hjemme på Estadio de los Juegos Mediterráneos.

Gæsterne leder med lys og lygte efter en succesoplevelse. De har ikke smagt sejrens sødme i mere end en måned, og det kan man også se i tabellen, hvor de er placeret på en 16. plads med blot et enkelt point ned til den faretruende nedrykningsstreg. Den sidste måneds tid har de spillet uafgjort med Gijón og Gimnastic, mens de har tabt til Granada og som skrevet før Almeria. Vi regner med, at de nedprioriterer pokalen og fokuserer på at komme tilbage på sejrssporet i ligaen. Præcis som den 30. september så kunne det godt ende med et rent bur og et mål eller to til til værterne, da de simpelthen har mere selvtillid og tro på tingene for tiden.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,87.

Følg spilforslaget hos bwin