Logoet for UEFA Nations League

Dagens bwin fidus: Færøerne snupper en forløsende sejr

Kamp: Malta – Færøerne
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,45 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Malta er placeret på sidstepladsen i gruppe tre af Liga D i UEFA Nations med blot to point efter fem kampe. Færøerne ligger derimod på tredjepladsen med fire point. Derfor vil den eventuelle taber af dette opgør ende som bundprop, mens vinderen kan sikre sig en smule oprejsning ved ikke at slutte sidst. Vi tror helt sikkert på, at udeholdet snupper sejren og tager de tre point. Hjemmeholdet er nemlig i forfærdelig form og har ikke smagt sejrens sødme siden juni måned sidste år. Her slog de Ukraine med 0-1 i en testkamp.

Direkte kamp om sidstepladsen

Værterne har tabt tre og spillet to uafgjort indtil videre med en samlet målscore på 4-13. De startede ud med at tabe til Færøerne på udebane med 3-1, mens det er lykkedes dem at spille uafgjort med Aserbajdsjan to gange. Derudover har de så tabt begge deres opgør til Kosovo med sammenlagt 8-1. Selvom de spiller på eget græs i aften og har en mulighed for ikke at slutte på sidstepladsen, så kan vi simpelthen ikke se dem score mod færingene. Derudover har vi også en smule svært ved at se dem holde buret rent.

Gæsterne har godt nok tabt tre ud af deres sidste fire, mens det lykkedes dem at få et enkelt point mod Kosovo på hjemmebane. Vi har dog på fornemmelsen, at der er bedre tide på vej. I det omvendte opgør mod malteserne var de således et niveau over dem. Det kunne efter vores bedste overbevisning sagtens blive mere af samme skuffe i aften. Holdet er fyldt med tidligere og nuværende Superliga-spillere såsom Sonni Nattestad, Hallur Hansson, Viljormur Davidsen, Gilli Rólantsson, Jákup Ludvig Thomsen, Brandur Olsen og et par stykker mere.

Den danske liga er uden tvivl et par niveauer over den maltesiske. Derfor har vi også en smule svært ved at se, hvorfor oddset på en udesejr skal være så højt. Kampen er reelt set ligegyldig, da ingen kan rykke ned, men der er alligevel æren på spil, da det er pinligt at slutte som bundprop i den dårligste liga af alle i UEFA Nations League.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,45.

Følg spilforslaget hos bwin