Officielt logo for den engelske pokalturnering FA Cup

Dagens bwin fidus: Farvel og tak til Hartlepool i FA Cuppen

Kamp: Hartlepool – Gillingham
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,87 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Verdens ældste pokalturnering, den engelske FA Cup, byder på tre kampe i dag. Et af disse opgør skal spilles på Victoria Park, hvor underdogsne fra Hartlepool tager imod forhåndsfavoritterne fra Gillingham. Hjemmeholdet hører til i National League, hvor det ikke går særlig godt. De har således ikke vundet en eneste fodboldkamp i mere end en måned. Udeholdet spiller Sky Bet League One til dagligt, og her går det nogenlunde for dem. De har vundet halvdelen af deres seneste seks opgør, mens to er blevet tabt og den sidste er endt uafgjort.

Tom Eaves scorer mål på samlebånd

Værterne er efter fire nederlag på stribe røget ned på en 13. plads i National League, hvor de står noteret for 28 point efter 20 kampe. De er kommet i hus via syv sejre, lige så mange uafgjorte og seks nederlag med en samlet målscore på 21-25. Det er altså ikke fordi, at de scorer særlig mange mål, mens der heller ikke bliver scoret særlig meget imod dem. Deres topscorer er Liam Noble, som indtil videre har noteret sig for syv fuldtræffere i ligaen.

Gæsterne har tabt deres sidste to opgør i Sky Bet League One. Det må siges at være problematisk, da det placerer dem på en 19. plads med blot to point ned til den faretruende nedrykningsstreg. Alt i alt har de skrabet 18 point sammen i 18 kampe via fem sejre, tre uafgjorte og ti nederlag med en samlet målscore på 26-30. De har altså virkelig snart brug for en succesoplevelse, og den kunne godt komme i aften.

Tom Eaves er nemlig fyr og flamme for tiden og har været det nærmest hele sæsonen. Han har således scoret 11 gange i Sky Bet League One, hvilket er flest af samtlige spillere. Det er endnu ikke blevet til mål fra hans fødder eller hoved i nogle af pokalturneringerne, men efter vores bedste overbevisning bliver der lavet om på det mod Hartlepool. I vores optik ender dette med en smal sejr på 0-1 eller 1-2 til Gillingham på en scoring af brandvarme Tom Eaves.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,87.

Følg spilforslaget hos bwin