Dagens bwin fidus: Endnu en nedtur for Irland og Martin O’Neill

Kamp: Danmark – Irland
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er top imod bund i gruppe fire af UEFA Nations League liga B, når Danmark byder Irland op til dans på Ceres Park & Arena i Århus. Danskerne er fortsat ubesejrede, mens irerne endnu ikke har prøvet at smage sejrens sødme. Derudover så har den danske landstræner lovet, at Christian Eriksen kommer til at starte inde. Derfor har vi også på fornemmelsen, at dette burde ende med en sikker hjemmesejr til de rød-hvide. Særligt fordi det irske angreb er uskarpt som en sløv hobbykniv for tiden.

Irland kan ikke score

De danske drenge er allerede sikre på at vinde gruppen og derved rykke op til liga A til næste udgave af UEFA Nations League. Den bedrift er kommet i stand via to sejre over Wales samt en nullert mod Irland i Dublin. Et enkelt mål har vi lukket ind, og det var kort før lukketid mod waliserne, da fire-back-kæden faldt i søvn og Gareth Bale uden de store problemer kunne runde Kasper Schmeichel og trille kuglen i kassen. Det var i øvrigt første gang hele kalenderåret, at vores modstander har formået at score i åbent spil. Der er altså ikke den store tvivl om, at vores defensiv er rigtig godt kørende for tiden-

De irske gæster er til gengæld inde i en miserabel stime. Tre pointdelinger og to nederlag er det blevet til i deres sidste fem opgør, mens de blot har scoret i to af dem. Deres defensiv fungerer nogenlunde, mens offensiven er helt til hundene. Rent faktisk er det ikke lykkedes dem at få netmaskerne til at blafre siden en venskabskamp mod Polen i begyndelsen af september måned. Siden da har de spillet 0-0 med os og Nordirland, mens de har tabt med 0-1 til Wales. Vi har meget svært ved at se dem komme på tavlen i aften, og da vi samtidig tror, at Christian Eriksen kommer til at kanonere kuglen i kassen, så lugter det her langt væk af endnu en sejr til samlingen for Åge Hariede og de rød-hvide spillere.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,60.

Følg spilforslaget hos bwin