Dagens bwin fidus: Málaga skuffer deres fans igen

Kamp: Málaga – Real Sociedad
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Málaga ligger isoleret på sidstepladsen i La Liga. De er faktisk allerede så godt som sikre på at skulle en tur ned i Segunda División til næste sæson. Real Sociedad ligger derimod solidt placeret i midten af rækken. Derfor kan de bruge resten af sæsonen på at avancere i tabellen. Vi tror, at de snupper tre point på La Rosaleda i dag og haler ind på øvrige midterhold. Blandt andet fordi  at miserable Málaga er ligaens ringeste hold på eget græs.

Payback Time

Real Sociedad har da også noget at revanchere i denne kamp. De tabte nemlig med 0-2 den 10. december i det omvendte opgør på Estadio Anoeta, hvor et straffespark af Borja Baston og et mål af Gonzalo Castro Irizábal sørgede for en 0-2-sejr til de kriseramte gæster. Derfor regner vi også med, at udeholdet kommer til at være toptændte fra start til slut på La Rosaleda. De vil nemlig rigtig gerne bevise, at det pinlige nederlag til La Ligas bundprop var en enlig svale.

Siden den forløsende sejr i december har der da heller ikke været særlig meget at glæde sig over for de trofaste Málaga-supportere. De har nemlig kun formået at skrabe sølle syv point sammen i de efterfølgende sytten kampe, hvilket må siges at være alt for lidt. Deres ringe pointhøst er da også hovedårsagen til, at de allerede er så godt som sikre på en nedrykning. Derudover har de også ligaens suverænt ringeste offensiv, da de scorer langt under et mål per kamp. Deres defensiv er endda bedre end udeholdets, da de har lukket to mål færre ind end dem, men lige lidt hjælper det, når man slet ikke kan score i den anden ende.

Vi har absolut ingen tiltro til, at hjemmeholdet kommer på tavlen i dette opgør. Hvis vi får ret i det, så kommer de heller ikke til at få point ud af deres anstregelser. Real Sociedad har nemlig den fjerde bedste offensiv i La Liga. Vi tror, at de skyder Málaga i stykker på La Rosaleda og sender deres fans hjem fra stadion med bukkede nakker for ellevte gang i denne sæson.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,95.

Følg spilforslaget hos bwin