Officielt logo for den spanske pokalturnering Copa del Rey

Dagens bwin fidus: Lugo ryger ud af den spanske pokalturnering

Kamp: Lugo – Levante
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er fire 1/16-finaler fra den spanske pokalturnering Copa del Rey på programmet i dag. Vi mener, at der er god værdi i den ene af dem. Lugo tager nemlig imod Levante hjemme på Estadio Anxo Carro, og vi har mere end svært ved at se hjemmeholdet spille sig videre. Udeholdet har således vundet deres seneste fire kampe i træk, hvor det også er blevet til to clean sheets i processen. Det kunne sagtens blive mere af samme skuffe i aften, når de skal forsøge at spille sig videre til 1/8-finalerne i Copa del Rey.

Lugo får ikke et ben til jorden

Værterne har svinget en hel del det sidste lange stykke tid, da det er blevet til fire sejre, to pointdelinger og fire nederlag i deres seneste 10 opgør med en samlet målscore på 10-10. De er altså ikke særlig nemme at blive kloge på, men der er ikke den store tvivl om, at de skal til at skrabe point sammen i den næstbedste spanske række, hvis de gerne vil væk fra den kedelige ende af tabellen. Derfor ville det heller ikke komme bag på os, hvis de ender med at nedprioritere aftenens kamp i pokalen.

Gæsterne er stille og roligt kravlet længere og længere op i La Liga, de de har vundet deres sidste fire opgør på stribe. Denne fine stime startede, da de slog Alavés på eget græs med 2-1. Herefter tog de til Getafe og vandt med 0-1. En uges tid senere tog de en imponerende skalp med en 1-2-sejr på Santiago Bernabéu Stadium over kongeklubben Real Madrid. I lørdags blev det så til en sikker på 2-0 hjemme over Leganés. Vi tror sagtens, at sejrsstimen kan fortsætte lidt endnu. Der er nemlig masser af selvtillid og tro på tingene i truppen. Man skal heller ikke glemme, at Roger Martí har lavet seks mål indtil videre, selvom han kun har spillet otte kampe. Derudover har han scoret i sine sidste to opgør. Han ligner et rigtig godt bud på en matchvinder i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,20.

Følg spilforslaget hos bwin