Dagens bwin fidus: Getafe slutter sæsonen af med stil

Kamp: Málaga – Getafe
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Málaga ligger på sidstepladsen i La Liga, og det har længe været officielt, at de rykker ned i den næstbedste række efter sæsonen er færdigspillet. Derfor har de absolut heller intet incitament til at vinde i aften. Det har Getafe derimod. De kan nemlig stadig snuppe syvendepladsen, og derved kvalificere sig til Europa League foran Sevilla. Det er én af de ting, som taler for, at der kommer en sejr til gæsterne på La Rosaleda. Derudover så har hjemmeholdet rigtig store problemer med at score mål, og det har de haft igennem lang tid.

Getafe har en betondefensiv

Málaga har i sandhed spillet en mareridtssæson. Det er kun blevet til sølle 20 point i 37 kampe, og der er blot blevet scoret 24 mål i processen. Derfor er det da også fuldt fortjent, at de må tage den tunge tur ned i Segunda División sammen med Las Palmas og Deportivo La Coruña. Getafe har derimod imponeret en hel del og særligt deres defensiv har været super stabil. Det er rent faktisk kun Atlético Madrid og Barcelona, som har lukket færre mål ind end dem. Dybt imponerende når man tænker på at deres budget overhovedet ikke kan sammenlignes med de andre klubber i top syv.

Hvis Sevilla taber deres kamp til Alavés på hjemmebane, mens Getafe vinder deres kamp på La Rosaleda, så ender de endda også på den syvendeplads, som giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson. Gæsterne har altså stadig en masse at spille for – i modsætning til værterne. Derfor føler vi os også overbeviste om, at Getafe-spillerne kommer ud på banen med ild i øjnene, mens Málaga-spillerne nok kommer til at hænge en smule med hovederne. Hjemmeholdet har skuffet deres trofaste fans på eget græs rigtig mange gange i denne sæson, og vi tror, at de kommer til at gøre det en gang mere, inden de officielt rykker ned.

Værternes elendige offensiv kombineret med gæsternes rigtig gode defensiv kommer til at gøre forskellen. Getafe snupper sejren og de tre point, mens Málaga for tolvte gang i denne sæson taber på hjemmebane.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,25.

Følg spilforslaget hos bwin