Danmarks nationalstadion Telia Parken

Dagens bwin fidus: Masser af kasser i Telia Parken

Kamp: FC København – FC Midtjylland
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FC København har for længst udspillet deres chancer for at genvinde det danske mesterskab for tredje gang i træk. De kæmper dog stadig en benhård kamp med FC Nordsjælland om at slutte på den tredjeplads, som giver bronzemedaljer og europæisk fodbold i næste sæson. FC Midtjylland har derimod gang i noget af en slutspurt, hvilket har gjort, at de er kommet á point med Brøndby på Alka Superligaens førsteplads. De skal dog stadig slå de snart detroniserede mestre i Telia Parken for at holde liv i deres mesterskabsdrømme. Det bliver et brag af en kamp, og vi forudser, at der kommer masser af kasser.

Lugter langt væk af en målfest

Vi skal nemlig helt tilbage til den 3. marts 2013 for at finde et målfattigt opgør mellem FCK og FCM. Her blev Nicolai Jørgensen nemlig den eneste målscorer på MCH Arena, hvilket betød, at københavnerne slog midtjyderne med 0-1 på deres hjemmebane. Siden den dag har de to klubber kun spillet kampe med masser af mål mod hinanden. Løverne har vundet fem af de otte opgør med henholdsvis 5-3, 3-1, 1-3, 3-1 og 4-3. Ulvene har trukket sig sejrrigt ud af tre dueller med henholdsvis 3-2, 3-1 og 3-2. Der tegner sig altså et billede af, at FC København og FC Midtjylland ikke spiller uafgjort, og at de ikke spiller kampe med under tre mål.

Vi har svært ved at forestille os, den stime skulle slutte i aften. Både værterne og gæsterne har stadig alt at spille for. Der er endda også et par brandvarme spillere på hvert holdkort. Både Federico Santander, Jakob Poulsen og Bubacarr Sanneh har nemlig været involveret i massevis af scoringer på det seneste, og det er endnu en ting, som taler for, at vi får en målfest på Danmarks nationalstadion. Sanneh scorede på Vilfort Park i mandags og åbnede mesterskabskampen op igen. Jakob Poulsen lavede assisten til målet. Federico Santander har haft en fod eller et hoved med i ti scoringer i sine sidste ti kampe for klubben, så han er helt sikkert også værd at holde et vågent øje med i aften.

Vi føler os overbeviste om, at der kommer minimum tre kasser i denne kamp. Det plejer der at gøre, når FCK byder FCM op til dans, så det anbefaler vi at smide en skilling efter.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin