Esbjerg på et kort

Dagens bwin fidus: Esbjerg sender HB Køge hjem uden point

Kamp: Esbjerg – HB Køge
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Esbjerg har tre point op til Vejle på NordicBet Ligaens førsteplads. Da der kun resterer en enkelt kamp af sæsonen, så bliver de simpelthen nødt til vinde over HB Køge hjemme på Blue Water Arena. Samtidig skal de krydse fingre for, at Thisted vinder deres kamp på hjemmebane over vejlenserne. Så er esbjergenserne nemlig sikret direkte oprykning til Alka Superligaen i stedet for at skulle ud i to altafgørende playoff-opgør. HB Køge ligger nummer fem, men kan stadig ende som treer, hvis altså både Vendsyssel og Viborg taber deres respektive kampe. Det er der dog ikke den store sandsynlighed for kommer til at ske.

Direkte duel mellem Dreyer og Koch

Hjemmeholdet har en brandvarm spiller på deres holdkort. Her er der tale om blot 19-årige Anders Dreyer som har skudt den danske første division i stykker denne sæson. Han står nemlig noteret for 18 mål, hvilket betyder, at han ligger lunt i svinget til at snuppe topscorertitlen. Han skal dog sørge for at holde udeholdets Martin Koch bag sig, da han har fået netmaskerne til at blafre 17 gange. Det er altså en direkte duel mellem disse to målmaskiner om, hvem der får lov til at kalde sig den mest scorende spiller i NordicBet Ligaen.

Vi har størst fidus til værterne og Anders Dreyer. Særligt fordi at de er pisket til at sejr for at holde liv i drømmen om direkte oprykning til Superligaen ovenpå sidste sæsons skuffende nedrykning. Derudover skal gæsterne bruge et mindre mirakel for overhovedet at lande på playoff-givende tredejplads, da der er hele to hold foran dem inden sidste spillerunde. Vi synes, at det lugter lidt af en Dreyer-scoring samt en sejr og tre point til Esbjerg på Blue Water Arena. Særligt fordi esbjergenserne har den klart bedste offensiv i hele ligaen med 61 mål i 32 kampe. Det er der ingen af de andre mandskaber, som er i nærheden af at kunne præstere. Derudover har de også den tredjebedste defensiv, da der kun er blevet scoret 36 gange imod dem

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin