Dagens bwin fidus: Mål i begge ender på Emirates

Kamp: Arsenal – AC Milan
Fidusen: Begge hold scorer
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

AC Milan tabte med 0-2 hjemme på San Siro Stadium til Arsenal, så de skal angribe fra start til slut på Emirates Stadium, hvis de vil gøre sig nogen som helst forhåbninger om at spille sig videre til kvartfinalerne i Europa League. The Gunners har dog set stærke ud på hjemmebane i denne sæson, så det ligner lidt et opgør med masser af tænding og spænding fra første til sidste spilminut samt mål i begge ender af banen.

Emirates er lidt af et fort

Arsène Wengers mandskab har kun tabt tre kampe på eget græs i denne sæson. Det første nederlag faldt den 2. december, hvor Manchester United besejrede dem med 1-3. Næste nederlag kom den 22. februar mod upåagtede Östersunds FK som med to mål på kort tid i første halvleg, kunne tage hjem til Sverige med en 1-2-sejr i baggagen. Den efterfølgende hjemmekamp blev også tabt – denne gang mod mægtige Manchester City. Pep Guardiolas tropper gjorde kort proces med The Gunners i første halvleg, hvor de scorede tre mål og vandt med 0-3.

Derudover er det blevet til 17 sejre og tre uafgjorte med en samlet målscore på 53-14. Der er altså noget om snakken, når vi siger, at Emirates Stadium har været lidt af et fort for Arsenal i denne sæson. Det er dog værd at bemærke, at de har kun har holdt buret rent en enkelt gang i deres sidste otte opgør på eget græs. Det var i søndags mod Watford, hvor det blev til en 3-0-sejr. Troy Deeney brændte dog et straffespark for gæsterne, så de kunne også sagtens have scoret.

Når man tænker på, at AC Milan er kommet på tavlen i syv ud af deres seneste otte udekampe, så ligner det, at begge hold scorer i aften. Den eneste kamp på fremmed græs som milaneserne ikke formåede at score i var mod Lazio i Coppa Italia. Her endte det 0-0 efter både ordinær og forlænget spilletid, og så måtte der en straffesparkskonkurrence for at afgøre tingene. Den trak Gennaro Gattusos tropper sig sejrrigt ud af.

Vi tror, at både hjemmeholdet og udeholdet formår at putte kuglen i kassen aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at begge hold scorer i kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin