Dagens bwin fidus: Wigan Athletic banker Bradford City

Kamp: Bradford City – Wigan Athletic
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,83 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I går anbefalede vi en udesejr i EFL Championship, og i dag tror vi på, at det bliver til endnu en udesejr – denne gang i Sky Bet League One. Bradford City får nemlig besøg af Wigan Athletic og brandvarme Will Grigg. Den nordirske angriber har været i fin form det seneste stykke tid. I sine sidste ni kampe for klubben har han nemlig nettet syv gange, så der er ikke den store tvivl om, hvem det er som hjemmeholdet skal holde øje med i aftenens opgør.

Vidt forskellige formkurver

Bradford har haft et horribelt 2018. Selvom de startede med at slå Fleetwood Town med 1-2 på udebane nytårsdag, så har de ikke smagt sejrens sødme siden da. De tabte nemlig deres efterfølgende seks kampe på stribe med en samlet målscore på 3-15. Først røg de ud af FA Cuppen til Yeovil Town med et 2-0-nederlag på udebane. Derefter slog Northampton Town dem med 1-2 på hjemmebane. Herefter vandt Bristol Rovers 3-1 over dem på hjemmebane. Mod Rotherham United på udebane løb de ind i et 2-0-nederlag inden de blevet banket af Wimbledon med hele 0-4 på hjemmebane. Oldham Athletic sendte dem hjem fra Boundary Park med et 2-1-nederlag i baggagen.

Efter at have tabt seks kampe på stribe fik de skrabet to point sammen mod henholdsvis Bury på hjemmebane (2-2) og Charlton Athletic på udebane (1-1). Det var dog ikke længe, de fik lov at være ubesejrede, for den 24. februar tabte de med 1-0 på udebane til Plymouth Argyle. Hjemmeholdet har altså ikke vundet en eneste fodboldkamp i over tre måneder, og syv ud af deres seneste ni kampe er allesammen blevet tabt.

Sejrsvante Wigan

Så går det straks en hel del bedre for udeholdet Wigan. De er nemlig ubesejret i deres sidste fire kampe, hvor de endda har formået at sende mægtige Manchester City ud af FA Cuppen med en 1-0-sejr. Will Grigg scorede selvfølgelig kampens eneste mål efter 79 minutter. Derefter slog de Rochdale med samme cifre på hjemmebane. Denne gang var det Michael Jacobs som blev den helt store helt efter 12 minutter. I deres sidste to opgør har de spillet 2-2 med Blackburn Rovers på udebane og 3-3 med Scunthorpe på udebane, så de skal snart tilbage på sejrssporet, og det burde være en overkommelig opgave mod Bradford. Særligt når man tænker på, at de har tabt 70 procent af deres kampe i kalenderåret.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,83.

Følg spilforslaget hos bwin