Dagens bwin fidus: Endnu et pinligt pokalexit til AaB

Kamp: AaB – AC Horsens
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 4,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Seks hold skal forsøge at spille sig videre til kvartfinalerne af Sydbank Pokalen i aften, og vi har på fornemmelsen, at der kommer en overraskende vinder på Aalborg Portland Park. AaB er nemlig inde i en elendig stime, da de blot har vundet to ud af deres seneste ti opgør. AC Horsens har derimod blot tabt to ud af deres sidste ti kampe. Selvom horsensianerne generelt har det svært mod aalborgenserne på fremmed græs, så tror vi, at de får vendt den stime efter 90 minutters pokalfodbold.

Bo og co. går til stålet

Værterne har udover to 0-5-sejre over henholdsvis Hobro IK og FC Roskilde haft et par forfærdelige måneder. De har tabt til både Vendsyssel FF, Brøndby IF, OB og Esbjerg fB. Derudover er det blevet til pointdelinger med AGF, Vejle, Randers FC og AC Horsens. Morten Wieghorst er altså en yderst presset mand. Hvis han ikke formår at vinde i aften, så graver han sig utvivlsomt endnu dybere ned i det hul, som han er fanget i for tiden. Offensiven fungerer overhovedet ikke, mens defensiven efterhånden også er ved at falde fri hinanden. Fansene er sure over den kedelige spillestil, og det ligner, at han er fortid i klubben enten til vinter eller sommer.

Gæsterne er derimod i fin forfatning. Rent faktisk har de kun lidt nederlag mod Esbjerg fB og OB det seneste lange stykke tid. Derudover har de så slået Vendsyssel, Middelfart, Brøndby, AGF og FC Nordsjælland, mens det er blevet til uafgjort med FCN, Vejle og aftenens modstander.

Vi forventer et tæt opgør mellem disse to mandskaber, men umiddelbart har vi svært ved at se, hvem der skal score målene for de bolchestribede nordjyder. Særligt hvis Morten Wieghorst roterer en del i sin startopstilling og giver spilletid til reserverne. Bo Henriksen vil derimod gøre alt for at fortsætte de fornemme takter. Vi regner rent faktisk med, at han stiller i stærkeste. Hvis vi får ret i den antagelse, så kunne Den Gule Fare godt vinde i Aalborg for første gang i mere end otte år.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 4,00.

Følg spilforslaget hos bwin