Dagens bwin fidus: Riza Durmisi og Real Betis banker Levante

Kamp: Levante – Real Betis
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Levante tager imod Real Betis og Riza Durmisi hjemme på Estadi Ciutat de València. Hjemmeholdet har desperat brug for en sejr, da de kun har formået at vinde tre ud af deres 24 ligakampe i denne sæson. Udeholdet ligger derimod lunt i svinget til at slutte i den øverste halvdel af tabellen. Når man kigger på de to mandskabers formkurver samt deres indbyrdes opgør, så lugter den her kamp lidt af en udesejr.

Krisen kradser i Levante

Levante ligger på mirakuløs vis over nedrykningsstregen på trods af, at de kun har smagt sejrens sødme tre gange i La Liga. Udover deres tre sejre, så har de spillet uafgjort 11 gange og tabt ti kampe med en samlet målscore på 21-38. Det betyder, at de har skrabet 20 point sammen, hvilket er to mere end Las Palmas på 18. pladsen. De har rent faktisk vundet lige så mange kampe som bundproppen Málaga. Alle deres uafgjorte opgør gør dog, at de ligger placeret på den rigtige side af stregen.

Der skal dog snart nogle sejre på bordet, hvis de vil væk fra bunden. Sidste gang de vandt i ligaen var nemlig den 19. november, hvor de slog netop Las Palmas på udebane med 0-2. De har altså ikke taget alle tre point i over to måneder. På hjemmebane står det helt skidt til, da de ikke har givet deres fans en sejr siden den 21. oktober, hvor de bankede Real Sociedad med 3-0. Det er altså på høje tid, at de giver deres trofaste supportere noget at glæde sig over. Det bliver dog næppe i aften, at det kommer til at ske.

Real Betis er bare bedre

Riza Durmisi og Real Betis ligger placeret på en tiendeplads i La Liga med 33 point. De har vundet ti kampe, spillet tre uafgjort og tabt 11 med en samlet målscore på 41-50. Særligt på fremmed græs har de været godt kørende det sidste stykke tid. Her er det blevet til tre sejre og to nederlag med en samlet målscore på 10-7. De har slået bundproppen Málaga med 0-2, banket Sevilla med 3-5 og vundet 0-1 over kriseramte Deportivo La Coruña. På udebane går det altså rimelig godt for dem på nuværende tidspunkt. Vi regner også med, at de besejrer Levante, selvom kampen spiller på fremmed græs, da hjemmeholdet simpelthen ikke er i stand til at vinde fodboldkampe, og udeholdet nærmest aldrig spiller uafgjort.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,80.

Følg spilforslaget hos bwin