Dagens bwin fidus: Kenneth Zohore og co. banker Bristol City

Kamp: Cardiff City – Bristol City
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Cardiff skal hjemme i Wales op imod Bristol City. Hjemmeholdet har været i forrygende form det seneste stykke tid, mens udeholdet har haft det ekstremt svært. Derfor ligner det da også en Cardiff-sejr. Særligt når man kigger på de to mandskabers indbyrdes opgør i Wales samt deres respektive formkurver. Vi har på fornemmelsen, at Kenneth Zohore og co. trækker sig sejrrigt ud af denne duel.

Cardiff er på vej i Premier League

Waliserne har vundet fire ud af deres sidste fem kampe med en samlet målscore på 9-2, mens den sidste er endt uafgjort. Derudover har de holdt buret rent i tre af disse opgør.

De startede februar måned ud med at slå Leeds på udebane med 1-4 for derefter at spille 1-1 med Millwall på udebane. I deres sidste tre kampe er det blevet til lutter sejre uden at indkassere et eneste mål. De startede med at slå Bolton på hjemmebane med 2-0. Derefter blev det til en 1-0-sejr over Premier League-nedrykkerne fra Middlesbrough på hjemmebane. I onsdags slog de Ipswich på udebane med 0-1 på et mål af danske Kenneth Zohore efter 65 minutter. Cardiff City ligger nummer to i EFL Championship med 64 point, hvilket er ni mindre end Wolverhampton Wanderers på førstepladsen og fire mere end Aston Villa på tredjepladsen. Det ligner derfor, at vi kommer til at se Kenneth Zohore i Premier League til næste sæson, hvis de kan forsætte deres fornemme sejrsstime.

Gassen er gået af Bristol-ballonen

Bristol City startede sæsonen ud som fyr og flamme, men det virker som om, at de er ved at falde af på den. I deres sidste fem kampe er det blevet til tre uafgjorte, et nederlag og en enkelt sejr med en samlet målscore på 8-7. De sluttede ellers januar måned af med at slå QPR 2-0 på hjemmebane, men derefter tabte de 1-0 til Bolton Wanderers på udebane.

Deres sidste tre kampe i streg er endt med et enkelt point. De var foran med 3-0 i første halvleg mod bundproppen Sunderland på hjemmebane, men to selvmål og et mål af Aiden McGeady i anden halvleg sørgede for slutresultatet 3-3. Mod Leeds på udebane førte de med 0-2 i pausen, men den føring formåede de også at smide væk. Leeds scorede to mål på otte minutter i anden halvleg, og derfor endte opgøret 2-2. I onsdags var de bagud med 0-1 på hjemmebane mod Fulham, men Bobby Reid fik udlignet til slutresultatet 1-1.

Vi tror på, at Kenneth Zohore og co. sender Bristol City hjem med et nederlag i baggagen. Hjemmeholdet er så meget bedre kørende end udeholdet, og de har rent faktisk vundet fire ud af deres sidste fem hjemmekampe mod Bristol City. Det tror vi også på, at de gør i dag.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin