Et byskilt i Horsens

Dagens bwin fidus: Målfattig match mellem Den Gule Fare og De Hvii’e

Kamp: AC Horsens – AGF
Fidusen: Under 2,5 mål 
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er en enkelt Alka Superliga-kamp i fjernsynet i dag. Den skal spilles på CASA Arena. AC Horsens og Bo Henriksen tager imod AGF og David Nielsen. Det ligner på forhånd ikke et særligt målrigt opgør. De to mandskaber har nemlig hverken scoret særlig meget eller lukket mange mål ind i 2018. Særligt udeholdet har haft en solid defensiv, da de er det eneste hold i Superligaen, som der ikke er blevet imod i 2018.

Hjemmeholdet Horsens

Hjemme på CASA Arena har AC Horsens gjort det fremragende i denne sæson. I deres 11 kampe har de vundet fire, spillet seks uafgjort og kun tabt en med en samlet målscore på 15-10. De lukker altså mindre end ét mål ind i snit per kamp, som de spiller på hjemmebane. Derfor er der heller ikke meget, som tyder på, at De Hvii’e får passeret Jesse Joronen i Horsens-målet særlig mange gange i aften.

De har lukket tre mål ind i to kampe på hjemmebane i 2018, men når man tænkler på, at to af dem var mod førerholdet FC Midtjylland i forårspremieren, så får det ikke ligefrem alarmklokkerne til at ringe hos Bo Henriksen. Den gule fare har dog det historisk set svært mod AGF på hjemmebane. De har faktisk ikke vundet over dem på eget græs siden den 9. november 2012, hvor det blev til en 2-0-sejr. Siden da har de tabt tre og spillet en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 4-11.

Clean sheet-kongerne AGF

AGF har været super solide defensivt i 2018. De har rent faktisk ikke indkasseret et eneste mål, selvom de har spillet tre kampe. Det blev til en 0-1-sejr på udebane over Hobro, mens deres seneste to kampe er endt 0-0 mod henholdsvis SønderjyskE og Lyngby. De er altså det eneste hold i Superligaen, som ikke har lukket mål ind i 2018.

Den stime kunne endda godt forsætte lidt endnu, hvis de formår at sætte en stopper for hjemmeholdets dødbolde, selvom det er lettere sagt end gjort. Mikkel Qvist kaster fænomenale lange indkast, og Bo Henriksens mandskab er også altid farlige på hjørnespark, så der bliver nok at se til for Pierre Kanstrup og co. nede i AGF-forsvaret. Der er dog ikke meget som tyder på, at de lukker mere end ét mål ind i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin