Dagens bwin fidus: Stensikker hjemmesejr på Allianz Arena

Kamp: Bayern München– Beşiktaş 
Fidusen: Begge hold scorer ikke
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Hjemme på Allianz Arena tager Bayern München imod Beşiktaş. Det bliver uden tvivl en rigtig svær opgave for tyrkerne. De tyske mestre har nemlig vundet deres seneste 11 kampe i streg på hjemmebane med en samlet målscore på 33-8. Der skal altså noget fuldstændig fænomenalt til for at trække sig sejrrigt ud af et opgør i den tyske hovedstad på nuværende tidspunkt. Særligt Robert Lewandowski er fyr og flamme på nuværende tidspunkt med sine seks mål i seks kampe.

Jupp Heynckes-effekten

Siden fyringen af Carlo Ancelotti og ansættelsen af Jupp Heynckes er det gået en hel del bedre for de tyske mestre. De har ikke tabt et eneste opgør siden den 25. november. Her måtte de se sig slået af Borussia Mönchengladbach med 2-1 på udebane. Siden den kamp har de vundet deres seneste 13 opgør i streg med en samlet målscore på 35-10.

Særligt 3-1-sejren over Paris Saint Germain i Champions League og 2-1-sejren over Dortmund i den tyske pokalturnering har været højdepunkter. Det er dog også blevet til fine sejre mod blandt andet Schalke 04 på hjemmebane (2-1) og Leverkusen på udebane (1-3) i denne periode. Det er virkelig svært at se, hvem der skal sætte en stopper for hovedstadsklubben lige nu. Særligt hvis Robert Lewandowski forsætter sin storform. Han står nemlig noteret for 27 mål i 32 kampe, så der er ingen tvivl om, hvem Beşiktaş skal forsøge at sætte en stopper for i aftens opgør.

Selvom tyrkerne imponerede rigtig meget i gruppespillet, hvor de gik ubesejret igennem deres gruppe bestående af FC Porto, RB Leipzig og AS Monaco, så burde første knockout-runde være endestationen for dem. I gruppespillet vandt de fire kampe og spillede to uafgjort med en samlet målscore på 11-5. I den tyske hovedstad har vi dog rigtig svært ved at se dem komme på måltavlen. Specielt når man tænker på, at de skal bruge langt størstedelen af opgøret på at forsvare deres eget mål imod et tysk stormløb. De skal også forsætte at dække brandvarme Robert Lewandowski op, og det bliver langt fra nogen nem opgave.

Derfor er dagens bwin fidus, at begge hold ikke scorer i kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin