Dagens bwin fidus: Dresden forsætter deres fine form

Kamp: Dynamo Dresden – Darmstadt 98
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to mandskaber med vidt forskellige formkurver, der støder sammen på DDV-Stadion i aften. Hjemmeholdet Dynamo Dresden har nemlig vundet tre ud af deres sidste fire kampe. Udeholdet Darmstadt 98 har derimod tabt fire ud af deres seneste fem opgør. Der er derfor ikke den store tvivl om, hvem der er forhåndsfavorit til at trække sig sejrrigt ud af denne duel, og det burde også være en overkommelig opgave for Dresden at sende Darmstadt hjem med et nederlag i baggagen.

Dynamo Dresden er i fin form

Dresden har vundet deres sidste to kampe i træk med en samlet målscore på 4-3. De slog Regensburg den 18. februar med 1-0 på hjemmebane for derefter at besejrede Arminia Bielefeld på udebane med 2-3 i et hæsblæsende opgør. Gæsterne kom nemlig bagud efter en halv times tid, da Florian Hartherz bragte hjemmeholdet foran. Kort inde i anden halvleg dukkede Moussa Koné op og udlignede for udeholdet, inden Lucas Röser gjorde det til 1-2 efter lidt over en times spil. Den føring holdt dog ikke meget mere end ti minutter, da Andreas Voglsammer udlignede til 2-2 på et straffespark. Lucas Röser sikrede sejren med sin anden scoring efter 79 minutter, og glæden ville ingen ende tage for de medrejsende Dresden-fans på tribunen.

Darmstadt har røven i vandskorpen

Det går derimod ikke særlig godt for gæsterne fra Darmstadt 98. De ligger nemlig under stregen med fire point op til sikkerhed. De har kun formået at vinde fem kampe ud af 24 i denne sæson, mens det er blevet til otte uafgjort med 11 nederlag med en samlet målscore på 33-40. I 2018 har de kun formået at vinde en enkelt gang, og det var tilbage i januar måned, hvor de slog St. Pauli med 0-1 på udebane. Derefter tabte de fire kampe i streg, inden de fik tilkæmpet sig et enkelt point mod Heidenheim på udebane i søndags. Der er altså ikke meget, som tyder på, at Darmstadt kan sætte den sejrsstime sammen, som de har brug for. Særligt ikke mod Dresden, som har været i fin form det sidste stykke tid.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,90.

Følg spilforslaget hos bwin