Dagens bwin fidus: Leeds United slagter Sunderland

Kamp: Leeds – Sunderland
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,87 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Leeds ligger placeret lige præcis midt i tabellen af EFL Championship. Sunderland roder derimod stadig rundt på den forkerte side af nedrykningsstregen. Det er da også hovedårsagen til, at hjemmeholdet er forhåndsfavoritter til at tage alle tre point på Elland Road, selvom de er inde i en skidt stime. Der er dog ikke særlig mange hold, som har gjort det dårligere end udeholdet i denne sæson. Derfor tror vi også på, at Leeds henter sejren og efterlader Sunderland i en håbløs situation på en delt sidsteplads i den næstbedste engelske række.

Sunderland på sidstepladsen

Hjemmeholdet har gang i en rigtig middelmådig sæson. Det er nok også derfor, at de ligger nummer 12 ud af 24 og har vundet cirka lige så mange kampe som de har tabt. Det er blevet 15 sejre, seks uafgjorte og 16 nederlag, hvilket har kastet 53 point af sig. De skal altså hverken frygte at rykke ned eller håbe på en plads i top seks som giver adgang til playoff efter 46 kampe. Det er nok også derfor, at de ikke har gjort det særligt godt i deres sidste 10 opgør. Her er det nemlig kun blevet to sejre, tre uafgjorte og fem nederlag.

Udeholdet bliver derimod virkelig nødt til at stramme ballerne sammen, hvis de vil sikre sig overlevelse. De har nemlig kun vundet sølle seks kampe ud af 39 forsøg, mens de har spillet uafgjort 13 gange og tabt hele 21 opgør med en samlet målscore på 43-72. Det betyder, at de har den dårligste defensiv af samtlige mandskaber samtidig med, at de er det hold, som har vundet færrest kamp af alle. Det er altså virkelig svært at se, hvordan de skal sikre sig endnu en sæson i EFL Championship. Vi har længe troet, at de bliver nødt til at tage den tunge tur ned i Sky Bet League One og for hver uge der går, kommer det tættere på at blive en realitet.

Vi har absolut ingen tro på, at The Black Cats kommer til at få point ud af dette opgør. Det burde være en overkommelig opgave for Leeds at vinde, selvom de er inde i en skidt stime.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,87.

Følg spilforslaget hos bwin