Dagens bwin fidus: Fremad Amagers fornemme stime stopper

Kamp: Fremad Amager – Esbjerg
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Esbjerg slagtede Nykøbing med 5-2 på hjemmebane i mandags. Nu skal de så forsøge at forsætte de fornemme takter mod Fremad Amager på Sundby Idrætspark. En sejr er et must, hvis de vil holde liv i drømmen om en direkte oprykning til Alka Superligaen. Derfor er det bestemt ikke incitament, som de mangler for at tage alle tre point. Derudover har Anders Dreyer scoret masser af mål i denne sæson, mens Adrian Petre lavede hattrick mod Nykøbing. Deres offensiv er altså fyr og flamme på nuværende tidspunkt. Derfor tror vi da også på en udesejr over John Faxes tropper.

Esbjergenserne har brug for tre point

Esbjerg har svinget rigtig meget i denne sæson, men ligger stadig kun et enkelt point væk fra den top tre-placering, som giver adgang til playoff-kampe om at rykke op i Superligaen. De har vundet 12 kampe, spillet fire uafgjort og tabt otte med en samlet målscore på 49-33. I deres første fem kampe af forårssæsonen har historien også været den samme som i efteråret. Her er det nemlig blevet til tre sejre og to nederlag med en samlet målscore på 14-9. Esbjergenserne er altså ikke nemme at blive kloge på, men hvis de vil følge med både Viborg, Vejle og Vendsyssel i tabellen, så skal de simpelthen også være i stand til at slå Fremad Amager.

Hjemmeholdet er nemlig placeret helt nede på en niendeplads med 29 point efter otte sejre, fem uafgjorte og 11 nederlag med en samlet målscore på 18-34. De scorer altså langt under ét mål i gennemsnit per kamp, og når man tænker på udeholdets knivskarpe offensiv, så kunne de sagtens komme i problemer hjemme på Sundby Idrætspark. Derudover har de ikke rigtig noget at spille for andet end deres stolthed, og det tror vi, kommer til at være en fordel for Esbjerg.

Anders Dreyer har scoret 13 mål i 21 kampe for klubben, og Andre Petre har også for alvor fundet målnæsten frem. Det tror vi bliver for meget at håndtere for Fremad Amager-forsvaret. Særligt når man tænker på, at Esbjerg er pisket til sejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin