Officielt logo for Real Valladolid

Dagens bwin fidus: Real Valladolid kommer tættere på La Liga

Kamp: CD Numancia – Real Valladolid
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 3,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

CD Numancia og Real Valladolid mødes i det første af to playoff-opgør på Nuevo Estadio Los Pajaritos. Den samlede vinder af disse to kampe får lov til at rykke op i La Liga og være med i det fine selskab til næste sæson. Umiddelbart ligner det at udeholdet er bedre form end hjemmeholdet, da de har snuppet seks sejre ud af syv mulige. Derudover er deres offensiv brandvarm, mens deres defensiv også er forholdsvis stabil. Derfor tror vi på, at det godt kunne ende med en udesejr.

Sejrsvante Real Valladolid

Hjemmeholdet har været meget svingende i den sidste del af sæsonen.  I de sidste fem kampe før playoff blev det rent faktisk kun til en enkelt sejr, selvom de ikke ligefrem mødte stærke modstandere. Først tabte de med 0-1 på hjemmebane til netop Real Valladolid, for derefter at tabe med 2-1 på udebane til bundproppen Lorca FC. Herefter spillede de 1-1 med Osasuna på hjemmebane og blev slået med 2-1 på udebane af B-holdet fra Sevilla. De sluttede dog den regulære sæson af med en sejr på 2-1 over Leonesa på hjemmebane.

Derfor var det da også højst overraskende at de ekspederede Real Zaragoza ud over to opgør. Efter 1-1 på hjemmebane lignede det længe forlænget spilletid, men så dukkede Pape Maly Diamanka op i overtiden og sørgede for en 1-2-sejr på udebane. Vi tror dog, at deres held er ved at løbe ud, og at de bukker under i aften.

Udeholdet er nemlig i total topform lige nu. De sluttede således sæsonen af med fire sejre ud af fem mulige, da de slog både Numancia, Albacete, Lorca og Osasuna, mens de måtte se sig slået af Zaragoza. Mod Gijón i playoff-semifinalerne var de aldrig rigtig i problemer, da de vandt stensikkert på hjemmebane med 3-1 og hurtigt kom foran med 0-2 på udebane i et opgør som sluttede 1-2. Dermed gik de videre med sammenlagt 5-2.

Real Valladolid burde være stærkere og have mere selvtillid end CD Numancia i aften – også selvom de spiller på fremmed græs.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 3,25.

Følg spilforslaget hos bwin