Engelsk flag der blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: Kane kanonerer kuglen i kassen mod Kroatien

Kamp: Kroatien – England
Fidusen: Harry Kane scorer i kampen
Odds: 2,30 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I aften skal den sidste VM-finalist findes, når Kroatien og England mødes på Luzjniki Stadion i Moskva. Kroaterne har indtil videre skulle bruge to straffesparkskonkurrencer mod henholdsvis Danmark og Rusland for at komme til semifinalerne, mens englænderne ikke havde de store problemer med at besejre Sverige i deres kvartfinale. Derfor burde de engelske spillere også have mere friske ben end de kroatiske, og det kan komme til at blive udslagsgivende. Særligt fordi Harry Kane jagter sin syvende scoring ved verdensmesterskaberne. Den vil med al sandsynlighed sikre ham Den Gyldne Støvle.

Kane kanonerer kuglen i kassen

Selvom han ikke kom på tavlen mod svenskerne, så er Harry Kane stadigvæk brandvarm. Rent faktisk virkede han en smule slidt mod det svenske landshold, og det er nok derfor, at han ikke fik scoret. Det var til gengæld rimelig heldigt, at England vandt komfortabelt og i ordinær spilletid, så han kunne slappe lidt af hen imod slutningen af opgøret. Vi føler os overbeviste om, at han vil være meget mere klar i aften, når kampen mod Kroatien bliver fløjtet i gang. Tottenhams goalgetter var da også sprængfyldt med selvtillid umiddelbart efter slutfløjtet. Da han blev interviewet til engelsk TV, havde han således følgende at sige:

– “Vi gjorde det rigtig godt i dag. Vi stod godt og kontrollerede kampen. Der er dog stadig en stor kamp forude. Vores fans elskede det, og vi skal bare fortsætte i samme stil, som vi har gjort indtil videre, så skal vi nok gøre hele nationen stolt”, udtalte Harry Kane i interviewet kort tid efter kvartfinalen.

Vi har svært ved at se, det kroatiske forsvar sætte en stopper for Harry Kane. Særligt fordi de har set ekstremt svage ud på dødbolde mod både danskerne og russerne. Det er lige præcis på dette område, at englænderne excellerer. Rent faktisk er omkring halvdelen af samtlige engelske scoringer kommet fra standardsituationer. Der kunne godt komme flere i dag, og vi sætter vores lid til, at Harry Kane står for én af dem.

Derfor er dagens bwin fidus, Harry Kane scorer i kampen til odds 2,30.

Følg spilforslaget hos bwin