Dagens bwin fidus: De Striwede vinder mod akademikerne

Kamp: AB – OB
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Igen i dag skal der spilles dansk pokalbold, og slaget skal stå på Gladsaxe Stadion. AB fra den tredjebedste række tager således imod OB fra bunden af Superligaen. Det må siges at være to mandskaber med stærkt brug for en succesoplevelse. Hjemmeholdet har således kun snuppet en enkelt sejr i deres sidste fem forsøg, mens udeholdet blot har taget tre point én gang denne sæson. Umiddelbart tror vi dog mest på gæsterne. De har på papiret en stærkere trup og er derudover også bedre kørende end værterne.

En sejr til De Striwede fra Fyn

Akademisk Boldklub, eller AB som de populært kaldes, har svinget en hel i deres første seks ligakampe, hvor det er blevet til to sejre, to uafgjorte og to nederlag med en samlet målscore på 7-5. Det er nok til en øjeblikkelig ottendeplads i den danske anden division, hvilket må siges at være en skuffende placering for den gamle storklub. De vandt godt nok med hele 1-4 på udebane over B.93 i lørdags, men De Striwede fra Fyn er en helt anden størrelse.

Odense Boldklub, eller bare OB, måtte vente helt indtil syvende runde på deres første Superliga-sejr i denne sæson. Den kom mod Vejle Boldklub i Nørreskoven, da Ryan Johnson Laursen og Jeppe Tverskov med deres to scoringer i første halvleg sørgede for en sikker 0-2-sejr mod oprykkerne. Før dette opgør fik de til allersidst reddet et enkelt point hjem mod mestrene fra FC Midtjylland på en Nicklas Helenius-fuldtræffer. I søndags tog de så imod FC Nordsjælland på eget græs, og selvom der var optræk til et par mål, så endte hele affæren målløst. De har altså ikke prøvet tabe i snart en måned, hvilket må siges at være en klar fremgang.

Det ville være en gedigen overraskelse, hvis AB kan slå OB og avancere i pokalen. Der er dog ikke særlig meget, som tyder på, at det kommer til at ske. Fynboerne er i bedring, mens akademikerne svinger for meget til at kunne gøre noget nævneværdigt væsen af sig. Det lugter langt væk af pokalvancement til gæsterne.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,40.

Følg spilforslaget hos bwin