Iransk og portugisisk flag

Dagens bwin fidus: Cristiano Ronaldo viser sin målnæse igen-igen

Kamp: Iran – Portugal
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Iran har vundet 1-0 over Marokko og tabt med 0-1 til Spanien i deres første to kampe, så de står indtil noteret for tre point. Portugal har spillet 3-3 med spanierne og slået marokkanerne med 1-0, så de har sat et enkelt point mere ind på deres konto. Nu mødes de to mandskaber så i den sidste og altafgørende gruppespilskamp om en plads i 1/8-finalen. Når man tænker på, at portugiserne har den brandvarme Cristiano Ronaldo på holdkortet, så burde de snuppe den plads. Han har nemlig allerede lavet fire mål og ligger lunt i svinget til at snuppe Den Gyldne Støvle.

Femdobbelt Ballon d’Or-vinder i topform

Ronaldo har efterhånden scoret på alle tænkelige måder ved denne slutrunde. Først fra 11-meter-pletten. Derefter på et langskud og et drop fra David De Gea. Herefter på et fantastisk flot frispark krøllet op i krogen. Mod Marokko var det så på et hovedstød i det lille målfelt, at han sikrede 1-0-sejren. Det er dybt imponerende og fuldt fortjent, at han fører topscorerlisten med sine fire fuldtræffere efter blot 180 minutter. Mod iranerne ligner han da også klart det bedste bud på en målscorer, og det ville slet ikke komme bag på os, hvis han udbygger sin måltotal yderligere i aften.

Iran har også gjort det ganske godt ved dette verdensmesterskab. De har virkelig haft styr på deres defensive organisation og var egentlig en lille smule uheldige med ikke at få et point mod Spanien, da de havde kuglen i nettet, men scoringen blev annulleret for offside. Det er dog stadig rigtig flot, at de kun har indkasseret et enkelt mål indtil videre. Vi har dog ikke den store tiltro til, at de kan holde buret rent mod Ronaldo og co., da de gerne vil vinde gruppen foran spanierne.

Efter vores bedste overbevisning så kommer Ronaldo på måltavlen atter en gang, og det burde være nok til at vinde dette opgør. Iranerne får nemlig nok at lave med at forsvare sig, og det burde resultere i nul mål fra deres side af.

Derfor er dagens bwin fidus, at Portugal vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin