Dagens bwin fidus: Gennaro Gattuso fortsætter de fornemme takter

Kamp: Bologna – AC Milan
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Filippo Inzaghi og Bologna har ikke prøvet at vinde en Serie A-kamp i månedsvis, mens Gennaro Gattuso og AC Milan har fået kæmpet sig hele vejen op i top fire. Derfor har vi da også på fornemmelsen, at det ender med en udesejr på Stadio Renato Dall’Ara. Den argentinske angriber Gonzalo Higuaín kunne være et oplagt bud på en matchvinder. Også selvom han ikke har fået netmaskerne til at blafre siden den 28. oktober, hvor han var på pletten i 3-2-sejren over Sampdoria på eget græs.

Bologna er i kæmpe krise

Værterne er i forfærdelig form for tiden og har efterhånden været det længe. Deres seneste fjorten opgør i ligaen er således endt med sølle to sejre, fem pointdelinger og otte nederlag med en samlet målscore på 12-24. Der bliver altså indkasseret dobbelt så mange mål, som der bliver scoret, hvilket selvfølgelig er hovedårsagen til deres store problemer. Et af de få lyspunkter har været Federico Santander fra Paraguay som er holdets topscorer med sine fire fuldtræffere i ligaen. Der er dog langt mellem snapsene, og han har efterhånden ikke fået netmaskerne til at blafre i mere end fem uger.

Gæsterne gør det ganske godt, da de har vundet fire ud af deres seneste syv ligakampe. Derudover er det blevet til to uafgjorte og blot et enkelt nederlag. Sidste weekend måtte de nøjes med et enkelt point, da de spillede 0-0 med Torino hjemme på San Siro. De er pisket til sejr i aften, da der er seks point op til ærkerivalerne og bysbørnene fra Inter på tredjepladsen. Man skal heller ikke glemme, at Lazio på trods af fire uafgjorte opgør på stribe stadig ånder dem i nakken. Der er kun et enkelt point ned til de lyseblå fra den italienske hovedstad.

Vi kunne sagtens se dette ende med en smal sejr til udeholdet på et mål af Gonzalo Higuaín. Historisk set har AC Milan det også rigtig godt mod lige netop Bologna, da det er blevet til fem sejre på stribe med en samlet målscore på 9-2. Det ville ikke undre os med mere af samme skuffe i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,95.

Følg spilforslaget hos bwin