Logoet for UEFA Nations League

Dagens bwin fidus: Pukki power i UEFA Nations League liga C

Kamp: Estland – Finland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,15 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Estland er inde i en mindre krise, da de har tabt fire kampe i træk og kun scoret et enkelt mål i processen. Derfor bliver det bestemt ikke nemt at slå Finland i aften. De har nemlig vundet tre opgør på stribe uden at lukke et eneste mål ind. Det er altså bundproppen fra UEFA Nations League liga C gruppe to, som tager imod topholdet, og det ville ikke undre os, hvis den tidligere Superliga-angriber Teemu Pukki kommer på tavlen og sørger for en sejr samt tre point til finnerne.

Pukki power

Værterne ligner et mandskab, som kommer til at spille UEFA Nations League liga D, når gruppespillet er ovre. De har således tabt deres to første kampe, og det bliver meget svært for dem at indhente enten Ungarn eller Grækenland. Første opgør måtte de se sig slået med 0-1 af Grækenland på eget græs. Konstantinos Fortounis scorede kampens enlige mål allerede inden der var spillet et kvarter. Mod Finland på udebane var det cirka samme scenarie. Teemu Pukki scorede efter 12 minutter, og så tabte de for anden gang i træk med 1-0. Det kunne sagtens blive mere af samme skuffe.

Gæsterne kan med en sejr så godt som sikre sig oprykning til liga B, og det vil de gøre alt for at sørge for kommer til at ske. Udover at have slået estlænderne med 1-0, så har de også besejret Ungarn med de samme cifre. Igen var det Teemu Pukki som scorede sejresmålet. Den tidligere bomber fra Vestegnen er altså i fin form for sit landshold, og han har også været kold og kynisk foran kassen for sin nye klub Norwich City i EFL Championship. Her har han således noteret sig for seks fuldtræffere og to oplæg i 12 kampe indtil videre.

Vi sætter vores lid til, at den brandvarme finske bomber får netmaskerne til at blafre og derved sørger for Finland fortsætter de fornemme takter og bliver ved med at have maksimumpoint i gruppe to af UEFA Nations League liga C.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,15.

Følg spilforslaget hos bwin