Logoet for UEFA Nations League

Dagens bwin fidus: Nedturen fortsætter for Erik Hamren

Kamp: Island – Schweiz
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,87 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

UEFA Nations League-bolden ruller for femte dag i streg og igen er der masser af gode kampe på programmet. Blandt andet skal Island hjemme på Laugardalsvöllur i Reykjavík op imod Schweiz, og de islandske spillere vil uden tvivl være revanchelystne. De tabte således med hele 6-0 på Kybunpark i det omvendte opgør, og selvom schweizerne nok ikke vinder med tenniscifre igen, så kan vi sagtens se dem snuppe sejren og de tre point i aften. Den islandske defensiv er nemlig hullet som en si. De har rent faktisk ikke holdt buret rent siden januar måned.

Erik Hamren har det hårdt

Værterne har haft et forfærdeligt 2018, hvor de blot har vundet to ud af elleve kampe. Derudover er det blevet til to pointdelinger og hele syv nederlag med en samlet målscore på 17-26. Særligt deres sidste fire opgør har været hårde, da de blot har scoret en enkelt gang, mens der er gået intet mindre end 13 mål ind i den anden ende. Både mod Belgien og Schweiz fik de ikke et ben til jorden, da de ikke fik netmaskerne til at blafre og Hannes Þór Halldórsson måtte hente bolden ud af nettet ni gange.

Gæsterne har til gengæld haft et ganske fornuftigt kalenderår, hvor de har snuppet fem sejre. Derudover har de spillet uafgjort tre gange og tabt to kampe med en samlet målscore på 21-7. Her kan man altså tale om en forholdsvis stabil defensiv, mens offensiven også er i fin form. Deres største stjerner er naturligvis venstrebacken David Alaba fra Bayern München og det offensive omdrejningspunkt Xherdan Shaqiri fra Liverpool. De er begge to fit for fight og førstnævnte bliver endda sparet mod Danmark på tirsdag, så han kan give den fuld gas i aften.

Erik Hamren har haft en elendig start på tilværelsen som islandsk landstræner, og vi tror ikke, at han får den succesoplevelse, som han desperat har brug for i aften. Derimod føler vi os overbeviste om, at det ender med endnu et nederlag, da vi hverken kan se dem holde buret rent eller selv komme på tavlen. Også selvom de spiller på hjemmebane.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,87.

Følg spilforslaget hos bwin