Dagens bwin fidus: Albissola må se sig slået atter en gang

Kamp: Albissola – Piacenza
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter oprykningen fra Serie D så har Albissola bestemt ikke haft det nemt. Rent faktisk har de tabt deres første fire kampe på stribe i Serie C. Nu tager så imod Piacenza hjemme på Stadio Comunale di Faraggiana, og det bliver bestemt ikke nogen nem opgave for dem. Dagens modstander har nemlig snuppet tre ud af fire sejre i denne sæson, og det er nok til en øjeblikkelig tredjeplads i tabellen. Der er rent faktisk kun et enkelt point op til toppen, så der er masser af incitament for at snuppe sejren og tage tre point i aften. Vi tror, at de lykkedes med den mission.

Det lugter at tre point til Piacenza

Værterne var fyr og flamme i sidste sæson, hvor de vandt Serie D med 69 point efter 34 kampe via 21 sejre, seks uafgjorte og syv nederlag med en samlet målscore på 56-30. Oprykningen har dog været ekstremt hård ved dem, da de befinder sig på sidstepladsen i Serie C med nul point og en målscore på 5-9. De startede den nye sæson ud med at tabe 2-3 på hjemmebane til Olbia. I det efterfølgende opgør måtte de så se sig slået af Pontedera på udebane med 2-1. Da Pro Vercelli besøgte Stadio Comunale di Faraggiana blev det endnu en gang til et 2-3-nederlag. For en uge siden tabte de så for fjerde gang i streg. Denne gang med 1-0 til Arzachena på fremmed græs.

Gæsterne er derimod i fin form på nuværende tidspunkt. De har således slået Pontedera med 2-0 på eget græs, Gozzano med 3-4 i et hæsblæsende opgør på udebane og Pisa med 3-0 foran deres egne fans. Selvom de fik en lussing på 0-3 mod Novara i søndags, så har vi stadig fuld tiltro til, at de kan komme tilbage på sejrssporet i aften. Niccolò Romero er nemlig brandvarm for tiden med fem mål i sine første fire kampe. Han scorede blandt andet hattrick i 3-4-sejren over Gozzano. Det ville bestemt ikke undre os, hvis han kommer på tavlen igen mod Albissola og bliver matchvinder.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,95.

Følg spilforslaget hos bwin