Logoet for UEFA Nations League

Dagens bwin fidus: Irland skuffer deres trofaste fans igen

Kamp: Irland – Danmark
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Ventetiden er langt om længe forbi! Klokken 20:45 går det løs på Kanal 5, når Irland og Danmark støder sammen på Aviva Stadium i Dublin i gruppe fire af UEFA Nations League liga B. Irerne er bundprop i gruppen, da de ikke har hentet et eneste point, mens danskerne topper gruppen med maksimumpoint. Derfor er der heller ikke den store tvivl om, hvem der må påtage sig favoritværdigheden. Vi føler os overbeviste om, at Åge Hareides udvalgte har tænkt sig at leve op til den.

Vidt forskellige formkurver

Det irske landshold er inde i en mindre krise, da de blot har vundet en enkelt ud af deres sidste syv opgør. Derudover har de tabt fire og spillet to uafgjort med en samlet målscore på 4-14. Både offensiven og defensiven har altså problemer, da de scorer under et mål per kamp, mens der bliver lukket to ind i den anden ende. Det er ikke en særlig god kombination, hvis man gerne vil have tanket noget selvtillid via sejre og point på kontoen. Sidst de spillede UEFA Nations League var den 6. september mod Wales, og her fik ikke et ben til jorden. Efter første halvleg stod der 3-0. Da dommeren fløjtede for sidste gang stod der 4-1 på måltavlen.

Det danske landshold har til gengæld gjort det ganske godt i deres sidste ti opgør. Her er det blevet til fem sejre og fem uafgjorte med en samlet målscore på 13-3. Stimen blev rent faktisk kickstartet med storsejren over netop irerne på Aviva Stadium, hvor et hattrick af Christian Eriksen grundlagde 1-5-sejren, som sendte os videre til slutrunden i Rusland. Derudover har vi også besejret Panama, Mexico, Peru og Wales, mens vi har spillet uafgjort med Chile, Sverige, Australien, Frankrig og Kroatien. Dem som har imponeret mest er vores målmand og forsvar. Der er således kun blevet indkasseret tre scoringer imod – to af dem har endda været på straffespark.

Vi regner med, at Kasper Schmeichel præsterer endnu et clean sheet, mens en af de danske offensivspillere får netmaskerne til at blafre.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,40.

Følg spilforslaget hos bwin