Australsk og peruviansk flag

Dagens bwin fidus: Australien og Peru i målfattigt opgør

Kamp: Australien – Peru
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Både Australien og Peru får rigtig svært ved at gå videre fra deres gruppe med Danmark og Frankrig. De danske drenge har nemlig skrabet fire point sammen, mens franskmændene står noteret for maksimumpoint med seks styk. Australierne har dog en minimal chance for at avancere, hvis de selv vinder og Danmark taber. Peruvianerne kan kun agere drillepind, da de allerede er blevet elimineret efter to nederlag i lige så mange forsøg. Umiddelbart ligner dette et målfattigt opgør, da begge mandskaber har svært ved at score i åbent spil.

Ikke ligefrem nogen målfest

Australien startede med at spille en rigtig godt kamp mod Frankrig, men desværre for dem sørgede et sent selvmål for en fransk 2-1-sejr. De gjorde det faktisk også ganske godt mod danskerne, og det var faktisk dem som havde mest boldbesiddelse og flest chancer. Der skal dog en hel del held til, hvis de gerne vil videre til 1/8-finalen. Derudover har de ikke scoret et eneste mål i åbent spil, da begge deres scoringer er faldet på straffespark sat ind af Mile Jedinak. De skal nok ikke regne med, at han får chancen fra 11-meter-pletten for tredje gang i træk.

Peruvianerne har overhovedet ikke scoret, selvom de har haft masser af muligheder for det. Både mod de danske drenge og franskmændene kæmpede du en vis legemsdel ud af bukserne, og særlig mod de rød-hvide dominerede de store dele af opgøret. Man skal dog kende sin besøgelsestid i fodbold, og når man hamrer et straffespark langt over mål i de døende minutter af første halvleg, så får man også svært ved at vinde fodboldkampe. Nu har de så kun æren at spille for, men cheftræner Ricardo Gareca har lovet, at de ville gøre alt i deres magt for at snuppe sejren.

Vi har meget svært ved at se, hvordan der skulle komme tre scoringer mellem australierne og peruvianerne. Australien har scoret to gange – begge på straffespark. Peru har endnu ikke fået netmaskerne til at blafre. Det lugter langt væk af nul, en eller to scoringer i deres indbyrdes opgør.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin