Dagens bwin fidus: Stensikker hjemmesejr på San Siro

Kamp: Inter – Benevento 
Fidusen: Hjemmeholdet vinder første halvleg
Odds: 1,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er top imod bund i Serie A, når Inter der er placeret på femtepladsen hjemme på San Siro Stadium tager imod Benevento som ligger på sidstepladsen. På trods af at hjemmeholdet har været inde i en dårlig stime, så er de stadig kæmpe favoritter hos bookmakerne, og det er der god grund til. Udeholdet har nemlig kun fået point i fire ud af deres 25 ligakampe, og medmindre de kan udrette mirakler, så må de tage turen tilbage til Serie B, når sæsonen er slut.

Gassen er gået af Inter-ballonen

Inter startede sæsonen ud som fyr og flamme og lå længe med helt i toppen af Serie A. På det seneste har de dog haft rigtig svært ved at vinde fodboldkampe, og det betyder, at de er 18 point efter Napoli på førstepladsen og 17 point efter Juventus på andenpladsen. Der er dog kun et enkelt point op til Lazio på den fjerdeplads som giver adgang til Champions League-kvalifikationen. Der er altså masser af incitament til at banke bundproppen Benevento i dette opgør.

Luciano Spallettis mandskab har kun vundet en ud af deres sidste fem kampe i ligaen, og det var den 11. februar, hvor de slog Bologna med 2-1 på hjemmebane. Derudover har de spillet 1-1med AS Roma på hjemmebane , SPAL på udebane og Crotone på hjemmebane samt tabt til Genoa med 2-0 på udebane i lørdags. Der skal altså en sejr på bordet mod Benevento i aften. Ellers vil der helt sikkert være rigtig mange utilfredse tilskuere på San Siro Stadium. Inter har da også kun tabt en enkelt hjemmekamp i denne sæson. Det var den 16. december, hvor Udinese kunne rejse hjem med en 1-3-sejr i baggagen. Udover det nederlag har de vundet otte og spillet fire uafgjort på eget græs med en samlet målscore på 25-11.

Benevento har endnu ikke prøvet at få point på fremmed græs i denne Serie A-sæson. De har nemlig tabt samtlige 12 udekampe med en samlet målscore på 5-30. Vi tror ikke på, at de får brudt den stime i aften, når de skal op imod et Inter-mandskab som har brug for en sejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder første halvleg til odds 1,60.

Følg spilforslaget hos bwin