Dagens bwin fidus: Paul Onuachu gør det onde ved OB

Kamp: FC Midtjylland – OB
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er dømt topbrag i Superligaen, når de danske mestre fra FC Midtjylland tager imod OB på MCH Arena i Herning. Værterne ligger placeret på en andenplads med 38 point, mens gæsterne er kravlet helt op på tredjepladsen efter flere måneder uden nederlag. Kigger man på deres indbyrdes opgør, så er der ikke den store tvivl om, hvorfor Kenneth Andersen og co. er blevet gjort til forhåndsfavoritter. De har nemlig ikke tabt en hjemmekamp til odenseanerne i mere end fire et halvt år.

Paul Onuachu er fyr og flamme

De midtjyske ulve har været fuldstændig fænomenale på eget græs indtil videre i denne sæson. Rent faktisk har de vundet intet mindre end otte ud af deres ti kampe mod danske modstandere, og det er da også blevet til ni sejre på stribe foran deres trofaste fans. I denne periode har de fået skovlen under både Esbjerg fB, AC Horsens, Randers FC, FC København, Hobro IK, Vendsyssel FF, Brøndby IF, FCK i Sydbank Pokalen samt Vejle. Som om det ikke var vildt nok så har de endda også scoret intet mindre end 30 mål i processen og holdt buret rent fem gange i processen.

De striwede fra Fyn er også ganske godt kørende for tiden, må man sige. De er således ubesejrede i deres seneste elleve opgør. Her er det blevet til otte sejre og tre pointdelinger med en samlet målscore på 22-7. Deres seneste fem kampe på stribe er allesammen blevet vundet, men vi kan simpelthen ikke forestille os, at de skulle kunne tage tre point på den jyske hede. Rent faktisk ville det komme bag på os, hvis de formår at spille uafgjort med de danske mestre.

Det absolut bedste bud på en matchvinder må være den tårnhøje angriber Paul Onuachu. Han har scoret tretten gange indtil videre. I sine sidste ti Superligaopgør har han fået netmaskerne til at blafre ni gange. Derudover har han endda også noteret sig for en enkelt assist. Derudover har han lavet fem kasser mod OB i otte forsøg.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin