Dagens bwin fidus: Solbakkens sultne løver spiser Thomasbergs tropper

Kamp: Hobro – FC København
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Thomas Thomasberg og Hobro tager hjemme på DS Arena imod Ståle Solbakken og FC København. Hjemmeholdet har ikke vundet en kamp i Superligaen siden november måned. Udeholdet har derimod vundet to ud af deres tre kampe i foråret. Det betyder, at hobrogenserne er gledet ud af top seks, mens københavnerne har fået kæmpet sig op på en fjerdeplads, selvom de spillede en elendig efterårssæson.

Hobro-hold i frit fald

Thomas Thomasbergs tropper har som skrevet før ikke smagt sejrens sødme i Superligaen siden den 17. november, hvor de slog FC Helsingør med 0-1 på udebane. Siden da er det blevet til fire nederlag og to uafgjorte opgør. Det er altså ved at være på høje tid, at de får sat tre point ind på kontoen. Det bliver dog næppe mod de danske mestre, det kommer til at ske. Hobro har siden deres sidste sejr tabt til både OB (3-0 på udebane), FC Nordsjælland (3-2 på udebane), AGF (0-1 på hjemmebane) og FC Midtjylland (1-2 på hjemmebane). Derudover er det blevet til pointdelinger med henholdsvis AC Horsens på hjemmebane (1-1) og Randers på udebane (0-0). Udover FCM har de altså ikke mødt nogen af topholdene i ligaen. At få point mod Ståle Solbakkens sultne løver ligner derfor en svær opgave.

FCK i fin form

FC København startede forårssæsonen ud med at banke kriseramte Randers med 5-1 hjemme i Telia Parken. Derefter tog de en tur til den jyske hede for at møde FC Midtjylland, og selvom de kom foran med 0-1 på et mål af Pieros Sotiriou måtte de stadig rejse hjem med et 3-1-nederlag i baggagen. I søndags mod OB lignede det længe en pointdeling, men efter en times tid bankede nyindkøbet Robert Skov et frispark i kassen, og så vandt de danske mestre med 1-0 over odenseanerne.

Det er altså blevet til seks ud af ni mulige point i 2018, og det er en klar forbedring af deres elendige efterårssæson. De mangler dog stadig at bevise sig selv på fremmed græs, hvor de ikke har vundet siden september måned. Det er rent faktisk kun blevet til to sejre, to uafgjorte og hele seks nederlag på udebane i denne sæson for Ståle Solbakkens mandskab. Vi har dog på fornemmelsen, at de kommer til at få en tiltrængt udesejr i aften, da hjemmeholdet er i forfærdelig form.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,72. 

Følg spilforslaget hos bwin