Dagens bwin fidus: Hobro holder ikke stand mod FC Midtjylland

Kamp: Hobro – FC Midtjylland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er endnu en kvartfinale i DBU Pokalen på programmet i aften. Den er imellem Hobro og FC Midtjylland. Selvom udeholdet var i aktion mod de danske mestre fra FC København i mandags, så har vi stadig på fornemmelsen, at de kan snuppe sejren og semifinalepladsen i aften. Det gør vi blandt andet på grund af deres dødensfarlige frispark og hjørnespark samt deres knivskarpe venstre wingback Marc Dal Hende. Tager man et kig på de to mandskabers indbyrdes opgør på DS Arena, så ser man også hurtigt, at ulvene har vundet 80 procent af deres opgør der.

Hobro har problemer på hjemmebane

Hobro har ikke været særlig godt kørende på hjemmebane i foråret. De har rent faktisk kun formået at skrabe et enkelt point sammen på eget græs, selvom de har spillet fem kampe. Det var mod Silkeborg den 10. marts, hvor det endte 1-1 efter scoringer af Vladimir Rodić og Pål Alexander Kirkevold. Derudover har de tabt med 0-1 og 1-3 til AGF, 1-2 til FC Midtjylland samt 0-2 til FC København. Der har altså ikke været særlig meget at glæde sig over for tilskuerne på DS Arena. Vi har også svært ved at se den stime vende i aften.

FC Midtjylland er nemlig knivskarpe, når det kommer til kampe på fremmed græs mod Hobro. De har således vundet fire ud af deres fem kampe mod netop dem. Udover 1-2-sejren i februar måned, så har de også vundet 1-4 i 2016, 1-5 i 2014 og 1-2 i 2010. Sidstnævnte sejr var i øvrigt også i DBU Pokalen. Den eneste gang at Hobro har formået at få point på hjemmebane mod FCM var den 27. april 2015, hvor det endte målløst mellem de to mandskaber. Det tror vi dog ikke på, kommer til at ske igen.

Marc Dal Hende har nemlig været fyr og flamme igennem længere tid med syv scoringer i sine sidste ti Alka Superliga-kampe. Derudover har han også allerede nettet en enkelt gang i DBU Pokalen mod Greve i en kæmpestor 0-7-sejr på udebane. Vi tror, at han kommer på tavlen for anden gang i turneringe, og at de midtjyske ulve spiller sig videre til semifinalerne.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin