Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: FC Nordsjælland vinder endelig to ligakampe i træk

Kamp: Hobro – SønderjyskE
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,87 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er vist ikke den store tvivl om, at Allan Kuhn og Hobro er inde i en kæmpe krise. Blot en enkelt sejr i deres første 11 Superliga-kampe er det blevet til, mens de har indkasseret mål i samtlige opgør. Der er altså desperat brug for en solid defensiv indsats og en sejr, men de skal nok ikke regne med, at den kommer i aften. FC Nordsjælland bankede nemlig SønderjyskE sønder og sammen med 4-1 i mandags. Efter vores bedste overbevisning kunne de sagtens få endnu en storsejr på DS Arena.

Hobro er håbløse

Værterne har kursen sat mod NordicBet Ligaen. Hvis ikke de snart tager skeen i den anden hånd, så bliver deres skæbne beseglet meget hurtigt. De er således allerede seks point bagefter de resterende bundhold, og det hul bliver kun større, hvis de ikke snart kan sætte nogle point på kontoen. Mod FC Midtjylland i lørdags blev de splittet af og var bagud med 4-0 i pausen. Selvom anden halvleg blev vundet med 1-2, så var det virkelig en ringe trøst. De lukkede nemlig også fem mål ind i deres forrige kamp mod storebroren fra AaB, der tog hjem fra Hobro med en stensikker 0-5-sejr i bagagen. Defensiven sejler altså, og der bliver scoret mål på samlebånd mod dem for tiden.

Gæsterne vil rigtig gerne i top seks for tredje sæson i streg, og det har de helt sikkert også truppen til. Der er dog et forholdsvist stort problem for Kasper Hjulmand og FCN. Det er, at de endnu ikke har vundet to Superliga-kampe i træk denne sæson, men vi har på fornemmelsen, at det kommer til at ske mod bundproppen. Godsway Donyoh er fyr og flamme for tiden, da han lavede hattrick mod sønderjyderne i mandags. Andreas Skov Olsen scorede godt nok ikke, men han noterede sig alligevel for tre assists. De to kunne sagtens komme til at gøre rigtig ondt på hobrogenserne. Vi tror, at tigrene bider fra sig på DS Arena og tager hjem til Farum med en stor sejr at varme sig på.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,87.

Følg spilforslaget hos bwin