Dagens bwin fidus: Pro Piacenza vinder på Stadio Alfredo D’Albertas

Kamp: ASDC Gozzano – Pro Piacenza
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

På grund af landskampspausen så kan vi hverken anbefale en fidus fra Superligaen, Premier League, La Liga, Serie A eller noget i den dur. Vores trofaste læsere skal dog overhovedet ikke snydes for et spil med god værdi. Det synes vi, at man finder i Italien, hvor der er et par kampe fra Serie C på programmet i aften. En af de opgør er ASDC Gozzano mod Pro Piacenza, og det lugter efter vores overbevisning langt væk af en udesejr. Hjemmeholdet er nemlig uden sejre i fire forsøg, mens udeholdet er ubesejrede efter deres første tre kampe.

Gozzano har store defensive problemer

Værterne har slet ikke fået den ønskede sæsonstart. Det er således blot blevet til to point via to uafgjorte og to nederlag med en samlet målscore på 7-10. De har altså ikke særlig svært ved at score mål, men defensiven sejler totalt, og de har indkasseret alt for mange scoringer imod indtil videre. Derfor har de endnu ikke smagt sejrens sødme. Det bedste eksempel på deres defensive problemer finder vi den 26. september. Her var de foran med 3-0 i pausen mod Piacenza på scoringer af Junior Messias og Mattia Rolando, men alligevel endte de med at tabe. I anden halvleg faldt de nemlig fuldstændig fra hinanden og lod Niccolo Romero score hattrick, mens Youssouph Sylla også kom på tavlen i 3-4-nederlaget.

Gæsterne er til gengæld kommet ganske godt fra land med to sejre over henholdsvis Alessendria og Olbia, mens de spillede uafgjort med Pistoiese. Deres syv point er nok til en øjeblikkelig tredjeplads. Særligt på fremmed græs har de været i fin form. Her er det således blevet til maksimumpoint. Vi kan sagtens se dem fortsætte den stime i aften. Deres modstander er nemlig elendigt kørende og har svært ved at holde buret rent. Filippo Scardina og Angelo Nole er i fin form foran med kassen med to fuldtræffere hver. Hold øje med dem da de godt kunne gå hen og blive kampafgørende eller udslagsgivende i dette opgør.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,40.

Følg spilforslaget hos bwin