Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Århusiansk sejr på Helsingør Stadion

Kamp: FC Helsingør – AGF
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FC Helsingør er placeret på sidstepladsen i gruppe ét af nedrykningsspillet med 23 point. AGF ligger derimod nummer på førstepladsen og har hentet 15 point mere end de deltidsprofessionelle oprykkere. Derfor er det også med god grund, at bookmakerne har gjort århusianerne til favoritter. Vi har da også på fornemmelsen, at David Nielsens mandskab burde kunne slå Christian Lønstrups tropper på udebane og derved tage alle tre point med hjem til Århus.

VM-forbandelsen er brudt

Når der skal afvikles verdensmesterskaber om sommeren, så plejer det kun at betyde én ting for Danmarks næststørste by. De Hvii’e er nemlig rykket ned i både 2006, 2010 og 2014. Nu ligner det dog endelig, at de har fået brudt deres VM-forbandelse. Der er således langt ned til Silkeborg på tredjepladsen i gruppe et, og da der kun resterer tre kampe, så skal der virkelig ske ting og sager, hvis ikke AGF skal sikre sig endnu en sæson i Alka Superligaen. Grunden til de ligger hvor de gør, er at det kun er blevet til et enkelt nederlag i de sidste ti Alka Superliga-kampe. Det var endda mod de danske mestre fra FC København i starten af marts måned. Derudover har de vundet fem og spillet fire uafgjort. David Nielsen har altså virkelig fået fixet den ellers synkende skude, som han overtog fra Glen Riddersholm.

FC Helsingør er derimod allerede begyndt at forberede sig på de altafgørende playoff-kampe. Det er nemlig ikke længere matematisk muligt at nå hverken Hobro eller AGF. Der er altså ikke særlig meget incitament til at vinde de sidste tre gruppespilskampe, og da de allerede har tabt deres sidste to kampe i træk, så har vi svært ved at se dem bryde den stime.

Martin Pusic har scoret i sine sidste to kampe for klubben, mens Tobias Sana har noteret sig for fire scoringer i sine sidste tre kampe. Det var også de to, som var på pletten i fredagens opgør mellem de to mandskaber. Vi tror, at en af dem eller måske endda begge to kommer på tavlen og gør det onde ved de deltidsprofessionelle oprykkere for anden gang på under en uge. Det lugter langt væk af tre point til et formstærkt århusiansk mandskab.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,85.

Følg spilforslaget hos bwin