Dagens bwin fidus: Fleetwoods forfærdelige form fortsætter

Kamp: Fleetwood Town – Shrewsbury Town
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er bund imod top i Sky Bet League One, når Fleetwood Town hjemme på Highbury Stadium tager imod Shrewsbury Town. Hjemmeholdet er i fuldstændig forfærdelig form og særligt på eget græs har de virkelig skuffet det sidste stykke tid. Udeholdet svinger en del, men ligger lige pt. til oprykning. Derfor skal de også vinde i aften, hvis de gerne vil spille Championship-fodbold i næste sæson.

Forfærdelige Fleetwood

Som skrevet før er hjemmeholdet inde i en ekstrem skidt periode på nuværende tidspunkt. De har tabt deres sidste tre ligakampe i træk til henholdsvis Scunthorpe United på hjemmebane (2-3), Gillingham på udebane (2-1) og Blackburn Rovers på hjemmebane (1-2). Som om det ikke var slemt nok, så har de kun hentet et enkelt point i deres sidste seks kampe på hjemmebane.

Krisen kradser altså for alvor. Hvis de ikke snart får vendt den synkende skude, så kan de lynhurtigt komme i nedrykningsfare. Fleetwood er faktisk ligaens ringeste mandskab på eget græs. De har nemlig kun vundet fire kampe, spillet fire uafgjort og tabt syv med en samlet målscore på 22-25. Deres sidste hjemmesejr i League One skal man helt tilbage til den 28. oktober for at finde. Det er altså ved at være to en halv måned siden, at de trofaste Fleetwood-fans på Highbury Stadium har haft noget at juble over i ligaen.

Shrewsbury har kurs mod Championship

Det går en hel del bedre for udeholdet, som ligger placeret på en andenplads med kun to point op til topholdet Wigan Athletic. De har vundet 18 kampe, spillet syv uafgjort og kun tabt fem med en samlet målscore på 40-23. På udebane har de også været ganske gode, da det er blevet til otte sejre, fem uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 19-15. I deres sidste fire opgør på fremmed græs har de vundet tre og tabt en. Der er altså meget som tyder på, at det bliver en udesejr i aften. Vi tror, at Fleetwoods forfærdelig form forsætter, og at Shrewsbury cruiser videre mod EFL Championship.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,70.

Følg spilforslaget hos bwin