Dagens bwin fidus: Mål i begge ender på Estádio do Dragão

Kamp: FC Porto – Liverpool
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FC Porto tager hjemme på Estádio do Dragão imod Liverpool i hvad der på forhånd ligner et hæsblæsende opgør. Begge mandskaber har ingen problemer med at score mål på nuværende tidspunkt, og udeholdet lukker endda også en del ind. Det lugter derfor langt væk af et målrigt opgør med rigtig mange chancer.

Liverpools livsfarlige offensiv

Jürgen Klopps tropper scorer mål for sjov lige pt., og selvom de spiller på en svær udebane i Champions League, så burde de kunne komme på måltavlen mindst et par gange. Det er nemlig blevet til ti mål i deres sidste fem kampe og særligt egyptiske Mohamed Salah er brandvarm for tiden. Han har nemlig lavet 28 mål i 33 kampe, og fem af disse scoringer er faldet i seks Champions League-kampe. Der er altså ingen tvivl om, hvem der er Liverpools mest scorende spiller i denne sæson, og han kunne sagtens lave et mål eller to i aften.

Roberto Firmino har dog også været fyr og flamme i denne sæson. Selvom han kun har lavet 12 mål, så er halvdelen af dem faldet i seks Champions League-kampe. Det er altså ikke kun den egyptiske kantspiller som Porto skal holde øje. Liverpools brasilianske angriber kan nemlig også sagtens komme på måltavlen på Estádio do Dragão.

Udover at score mange mål så lukker The Reds også en del ind i den anden ende. I deres sidste fem kampe har de nemlig indkasseret seks kasser, så der kommer lige pt. 3.2 mål i gennemsnit i Liverpools kampe. Den stime kunne sagtens forsætte i aften. Porto laver nemlig også en del mål og særligt på hjemmebane har de ingen problemer med at score. I deres sidste fem hjemmekampe er det blevet til 12 mål, mens der er blevet scoret tre gange imod dem. Begge mandskaber altså ekstremt målfarlige samtidig med at deres defensiv til tider ser en smule shaky ud. Der er altså mange ting som taler for en målrig kamp, og tre scoringer burde der kunne komme.

Derfor er dagens bwin fidus, at der bliver scoret over 2,5 mål i kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin