Dagens bwin fidus: Deportivo La Coruña-krisen forværres

Kamp: Deportivo La Coruña – Real Betis
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 3,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Real Betis med venstrebacken Riza Durmisi i truppen skal en tur til Estadio Riazor for at se om de kan forværre situationen for Deportivo La Coruña. Hjemmeholdet har nemlig ikke smagt sejrens sødme i over to måneder. Derfor er det også ved at være sidste udkald, hvis de ikke vil ende med at spille Segunda División i næste sæson. Udeholdet har ikke ligefrem været særlig overbevisende det sidste stykke tid. De har nemlig tabt seks ud af deres sidste ti opgør. Derudover har de ikke holdt buret rent i snart en måned.

Stakkels Clarence Seedorf

Deportivo La Coruña tabte i fredags med hele 5-0 til Real Sociedad på udebane. Det endte med at koste cheftræneren jobbet. Nu har Clarence Seedorf taget over, og han skal forsøge at få fixet den dårligste defensiv i La Liga hurtigst muligt. Hans mandskab har nemlig lukket over to mål ind i snit per kamp, og det er der simpelthen ikke råd til, hvis de vil spille i den bedste spanske række næste sæson. Særligt ikke når de også kun scorer lidt over et mål i gennemsnit per kamp. Der er altså problemer i begge felter og nok at arbejde med for den tidligere Real Madrid og AC Milan-midtbane.

Betis har brug for et rent bur

Real Betis har til gengæld ikke særlig mange problemer med at score mål. De har derimod også en dårlig defensiv, som lukker mere end to mål ind i gennemsnit per kamp. Selvom de ikke er lige så skidt kørende som Deportivo La Coruña, så har de snart brug for et clean sheet. Sidst de ikke lukkede mål ind i en kamp var den 18. december i en 0-2-sejr på udebane over Málaga som har den dårligste offensiv i La Liga. Derfor burde deres fokus i dette opgør være på defensiven frem for offensiven, hvis de vil sætte tre point ind på kontoen.

Vi har på fornemmelsen, at de får brudt forbandelsen og holder buret rent mod kriseramte Deportivo La Coruña. Derudover tror vi også, at de får scoret mindst et enkelt mål.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 3,00.

Følg spilforslaget hos bwin