Dagens bwin fidus: Eddie Howe må se sig slået af endnu et tophold

Kamp: Bournemouth – Liverpool
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter en rigtig flot sæsonstart så er Eddie Howe og Bournemouth kommet ned på jorden. De har således tabt til både Manchester City, Arsenal, Newcastle og Manchester United den seneste måneds tid. Liverpool buldrer derimod bare derudaf. De ligner rent faktisk det klart bedste bud på et mandskab som kan udfordre The Citizens i toppen af tabellen. Hvis Jürgen Klopps tropper vil kalde sig et vaskeægte tophold, så bliver de simpelthen også nødt til at tage fra Vitality Stadium med alle tre point i dag.

Klopps tropper skal følge med City

The Cherries ligger midt i tabellen på nuværende tidspunkt. Det er nok også cirka det samme sted, som de kommer til at befinde sig, når Premier League-sæsonen er spillet færdig. De har ikke kvalitet nok til at udfordre top seks-holdene, men de skal nok heller ikke tænke særlig meget på nedrykningsstregen. Mod Liverpool på eget græs kommer de dog til at få det rigtig svært, hvilket man også kan se på deres indbyrdes opgør. Fire ud af fem gange har Merseyside-klubben forladt Vitality Stadium med alle tre point. Vi tror helt sikkert på mere af samme skuffe i dag.

The Reds følger med Man City i toppen af tabellen. Deres fans vil helt sikkert håbe på, at 2019 bliver året, hvor de får brudt forbandelsen. Det er nemlig snart 30 år siden, at de sidst vandt det engelske mesterskab. Det kan der dog blive lavet om på i denne sæson, hvis de fortsætter deres fornemme takter. Fronttrioen bestående af Mohamed Salah, Sadio Mané og Robert Firmino er virkelig farlige, og selvom sidstnævnte har spillet under niveau, så har de også Daniel Sturridge på holdkortet.

Der er altså nok målscorere at vælge mellem for Jürgen Klopp, og vi kan simpelthen ikke se den tyske træner smide point mod Eddie Howe. Særligt ikke hvis han vil have en chance for at vinde sit første trofæ som cheftræner for Liverpool. Hvis det skulle gå hen og blive Premier League-trofæet, så er der ikke den store tvivl om, at den røde del af Merseyside kommer til at gå fuldstændig amok.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin