Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Stensikker hjemmesejr på MCH Arena

Kamp: FC Midtjylland – Hobro 
Fidusen: Hjemmeholdet vinder første halvleg
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FC Midtjylland har ikke tabt i deres seneste otte Superliga-kampe, hvor det er blevet til fem sejre og tre uafgjorte. Derfor er de at finde på en andenplads i tabellen. Hobro har til gengæld ikke smagt sejrens sødme i de sidste fem ligakampe, hvor de har tabt tre og spillet to uafgjort. Derfor ligger de isoleret på sidstepladsen. I søndags fik de ikke et ben til jorden på DS Arena, da deres storebror AaB kunne rejse hjem med en stensikker 0-5-sejr i bagagen. Nu skal de så en tur til Herning og MCH Arena. Det kunne sagtens ende med endnu en afklapsning.

Thorups tropper tager tre point

Værterne vandt det danske mesterskab i sidste sæson, og de er godt i gang med deres titelforsvar. Efter ti kampe står de således noteret for fem vundne kampe, fire pointdelinger og blot et enkelt nederlag. Der er tre point op til FC København på førstepladsen, og da de ikke skal tænke på europæisk fodbold, så kunne Jess Thorups tropper sagtens komme til at udfordre Ståle Solbakkens spillere. Hvis de vil gøre sig nogen som helst forhåbninger om at genvinde det danske mesterskab, så skal de simpelthen også være i stand til at slå Superligaens bundprop i sikker stil.

Gæsterne er i en forfærdelig forfatning. De har spillet 12 kampe i denne sæson og ikke en eneste gang er det lykkedes dem at holde modstanderen fra at score. Halvdelen af alle deres opgør er blevet tabt. Derudover har de spillet uafgjort fire gange og blot vundet to. I onsdags mødte de Danmarksserieholdet Ledøje-Smørum på udebane, og de kunne sagtens være blevet slået ud af Sydbank Pokalen. Det var rent faktisk kun et fantastisk mål fra egen banehalvdel af Vito Hammershøy-Mistrati og en scoring fra 11-meter-pletten af samme person, som sørgede for at de ikke måtte lide et tidligt og pinligt pokalexit. Cheftræner Allan Kuhn er en yderst presset mand, og vi har meget svært ved at se ham få vendt den negative spiral mod de midtjyske ulve.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder første halvleg til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin