Vejle kommune byskilt

Dagens bwin fidus: Taktisk og defensiv affære mellem Vejle og Randers

Kamp: Vejle – Randers
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter en kort pause så ruller Superliga-bolden igen og i aften tager Vejle imod Randers hjemme i Nørreskoven. Både værterne og gæsterne fik en forløsende sejr for en uges tid siden, da det lykkedes dem at besejre henholdsvis Esbjerg med 1-0 og Vendsyssel med 2-0. Nu skal de så igen forsøge at hente tre point- Umiddelbart tror vi dog ikke på nogle tidlige scoringer. Begge defensiver er forholdsvis solide, og det burde være muligt for dem at holde hinanden i skak indtil dommeren fløjter til pause.

En taktisk og defensiv affære

Vejlenserne fik en fantastisk start på Superliga-tilværelsen med fem point i deres første tre opgør. Siden da gik gassen dog totalt af ballonen, da det blot blev til tre point i de efterfølgende seks opgør. Nu ligner det dog, at de ved at finde tilbage til de gamle dyder. Det er således blevet til to clean sheets i deres sidste tre kampe, mens der også er blevet sat fem point ind på kontoen. Mod ærkefjenderne fra AC Horsens spillede de 0-0, mens de fik tilkæmpet sig et flot point på Aalborg Portland Park i den efterfølgende ligakamp. Mod Esbjerg fik Gustaf Nilsson så endelig hul på bylden, og det var nok til at snuppe sejren og de tre point.

Randrusianerne har svinget en hel del indtil videre i denne sæson. Tre sejre, fire uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 13-15 er det blevet til. De fleste af deres point er dog kommet på eget græs, så de skal til at stramme op, når de spiller på fremmed græs. Rent faktisk er det kun lykkedes dem at skrabe sølle to point sammen i deres første fire opgør på udebane. De har spillet 1-1 med Horsens og 3-3 med Esbjerg. Derudover har de tabt stort til både FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

Vi tror, at Thomas Thomasberg og Adolfo Sormani begge kommer med et defensivt udgangspunkt. Hvis vi får ret i den antagelse, så bliver der nok heller ikke scoret i løbet af de første 45 minutter.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin