Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Ståle Solbakken snupper endnu en sikker sejr

Kamp: Vendsyssel – FC København 
Fidusen: Udeholdet vinder første halvleg
Odds: 1,91 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Vendsyssel fik en fin start på tilværelsen i Superligaen med to sejre i træk, men man må sige, at de er kommet ned på jorden igen. De har således ikke vundet i deres sidste otte ligakampe. Nu skal de så møde FC København hjemme på Nord Energi Arena, og det bliver en meget svær opgave. Ståle Solbakkens spillere er nemlig sprængfyldt med selvtillid. Særligt Viktor Fischer og Dame N’Doye kunne sagtens komme til at folde sig ud i fuldt flor.

Vendsyssel får ikke et ben til jorden

Værterne ligger på næstsidstepladsen i tabellen, og de har endnu ikke formået at holde buret rent. Ni point har de fået skrabet sammen via to sejre, tre uafgjorte og fem nederlag med en samlet målscore på 11-17. I lørdags var de en tur i Randers, og det var ikke nogen sjov tur, da de tabte med 2-0 på to hurtige mål i anden halvleg. De har altså stadig ikke prøvet at vinde en ligakamp siden juli måned, hvor det lykkedes dem at tage hjem fra Esbjerg med en 2-3-sejr i bagagen. Der skal vist også et mindre mirakel til, hvis de vil tage tre point i dag.

Gæsterne ligner nemlig et mandskab, som vil gøre alt i deres magt for at vinde det danske mesterskab. Også selvom de skal fokusere på et Europa League-gruppespil, hvor de er blevet parret med en masse gode hold. Viktor Fischer og Dame N’Doye ligner virkelig et makkerpar, som kommer til at gøre ondt på nærmest alle hold i ligaen. Førstnævnte har indtil videre scoret seks gange og lagt op til yderligere syv. Sidstnævnte har noteret sig for syv fuldtræffere og to assists. De kunne sagtens komme på tavlen igen i dag, og det ville bestemt ikke undre os, hvis det allerede var indenfor de første 45 minutter. Vendelboernes defensiv er helt vild usikker, og de kommer efter vores bedste overbevisning til at indkassere mere end et mål mod Ståle Solbakkens spillere. Vi tror, at FCK er foran, når dommeren fløjter til pause.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder første halvleg til odds 1,91.

Følg spilforslaget hos bwin