Dagens bwin fidus: FC Midtjylland får gang i målmaskinen

Kamp: FC Midtjylland – Esbjerg fB
Fidusen: Hjemmeholdet vinder første halvleg
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det kan godt være, at FC Midtjylland snuppede det danske mesterskab i sidste sæson, da de slog AC Horsens med 1-0 på hjemmebane til allersidst, men deres sæsonstart har været alt andet end imponerende. Sølle ét point i to kampe er det blot blevet til mod henholdsvis AGF og AaB. Nu skal Jess Thorups tropper så forsøge at komme tilbage på sejrssporet, når oprykkerne fra Esbjerg fB slår et smut forbi MCH Arena i Herning. Selvom opgøret kommer midtimellem to CL-kvalkampe mod FC Astana, så burde det stadig kunne lade sig gøre.

Midtjysk mål inden pausen

Gæsterne fra Esbjerg er nemlig også rigtig skidt kørende. I deres sæsonpremiere skulle de en tur til Farum og Right to Dream Park for at møde FC Nordsjælland. Efter at have foræret tigrene et føringsmål kort inde i opgøret, så fik indskiftede Jacob Lungi Sørensen udlignet efter en times tid. Derfor endte de med at få et enkelt point ud af deres anstregelser, da kampen endte 1-1.

Hjemme på Blue Water Arena mod Vendsyssel FF i lørdags gik det dog grueligt galt. Først kunne Lucas Jensen gøre det til 0-1 til udeholdet med fem minutter igen af første halvleg. Inden dommeren nåede at fløjte til pause havde Sebastian Czajkowski dog fordoblet den føring. Adrian Petre fik godt nok udlignet kort inde i anden halvleg, men lige lidt hjalp det, da Washington Brandão gjorde det til 1-3 med tyve minutter tilbage af opgøret. Adrian Petre fik pyntet på resultat kort før tid med sit andet mål, men point blev alligevel ikke til.

Når man tænker på, at den esbjergensiske defensiv kunne sejle så meget rundt hjemme mod en oprykker, så kommer de uden tvivl til at få det rigtig svært mod de danske mestre. Det ville overhovedet ikke undre os, hvis midtjyderne scorer på en dødbold allerede indenfor de første 45 minutter. Det kan både være Jakob Poulsen, Bubacarr Sanneh, Marc Dal Hende, Paul Onuachu eller en helt femte, som der får netmaskerne til at blafre på et frispark, hjørnekast eller langt indkast.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder første halvleg til odds 1,90.

Følg spilforslaget hos bwin