Haderslev Stadion

Dagens bwin fidus: Kedelig første halvleg på Sydbank Park

Kamp: SønderjyskE – AC Horsens
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Både SønderjyskE og AC Horsens spillede uafgjort i søndags, da de mødte henholdsvis OB og Randers FC. Nu mødes de to mandskaber så i fredagskampen på Sydbank Park, og det ligner endnu en tæt affære. Både hjemmeholdet og udeholdet har nemlig snart brug for et clean sheet, og det her opgør lugter efter vores bedste overbevisning langt væk af uafgjort. Både efter 45 og 90 minutter. Vi tror dog mest af alt på, at der ikke bliver scoret i første halvleg, og derefter ender den med et kryds.

Det bliver en defensiv og taktisk affære

Sønderjyderne står indtil videre noteret for et enkelt point efter to kampe. Det fik de i søndags på udebane mod odenseanerne, selvom de førte med 0-2 i pausen. Der var dog ikke meget at rafle om i anden halvleg, da Jakob Michelsens mandskab sad på det hele, og derfor var det nok også meget fortjent, at Mathias Jørgensen og Anders K. Jacobsen med deres scoringer sørgede for 2-2 ved slutfløjtet.

Den gule fare er ubesejret efter deres første to opgør, hvor de har fået skrabet fire point sammen via en 1-2-sejr over FC København i Parken samt 1-1 på hjemmebane mod de kronjyske heste. Bo Henriksens tropper er dog virkelig decimerede i forhold til sidste sæson, og der skal hentes mindst tre spillere, før truppen er fyldt ud. Derudover har de også nogle skadesproblemer, da Matej Delač, Mathias Nielsen og Lasse Kryger måtte se til fra sidelinjen i søndags.

Umiddelbart har vi rigtig svært ved at pege på en forhåndsfavorit i denne kamp. Bookmakeren bwin tror godt nok mest på værterne, men det er vi ikke rigtig enig i. Gæsterne har nemlig set meget bedre ud i deres to opgør. Efter vores bedste overbevisning så bliver dette en taktisk og defensiv affære, hvor der ikke bliver scoret særlig mange mål. Rent faktisk forventer vi, at der kommer til at stå 0-0 ved pausen. For at være på den sikre side nøjes vi dog med at spille på, at den ender som den startede. Nemlig med et kryds.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin