Dagens bwin fidus: FCN gør kort proces mod oprykkerne fra Esbjerg

Kamp: FC Nordsjælland – Esbjerg fB
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FC Nordsjælland spillede ekstremt flot offensiv fodbold i store dele af sidste sæson, og nu skal de så vise, at det kan de sagtens blive ved med. Deres første Superliga-kamp er mod oprykkerne fra Esbjerg fB, og vi tror, at esbjergenserne kommer på en rigtig svær opgave i Farum. De nordsjællandske tigre plejer nemlig at bide fra sig på Right to Dream Park, og det her ligner lidt en hjemmesejr på kunstgræsbanen. Særligt fordi midtbanemotoren Mathias Jensen ikke er blevet solgt endnu.

Mathias Jensen vs. Anders Dreyer

Hele 76 gange fik FCN netmaskerne til at blafre i sidste sæson. Det var kun FC Midtjylland og Brøndby IF, som der scorede flere mål end dem. Mathias Jensen spillede fuldstændig fantastisk igennem hele sæsonen, og han noterede sig for intet mindre end 12 scoringer og yderligere syv oplæg. På trods af meget snak omkring et skifte til danskerklubben Ajax Amsterdam, så er han stadig at finde i det nordsjællandske, og hvis de kan holde på ham i et halvt eller et helt år mere, så vil det være noget af en bedrift. Han er nemlig allerede alt for god til Superligaen på trods af sine blot 22 år. Det er ikke for sjov, at Kasper Hjulmand har beskrevet ham som den danske Andrea Pirlo.

Esbjerg er tilbage i Superligaen efter et års fravær. Traditionsklubben besejrede Silkeborg over to playoff-kampe på grund af et hattrick af deres unge stjerneskud Anders Dreyer. Ligesom med Mathias Jensen har der været masser af snak om et skifte, men der er endnu ikke sket noget. Han lavede 18 mål i NordicBet Ligaen, og derfor blev han topscorer, hvilket selvfølgelig har affødt en masse interesse. Det her er altså lidt en duel mellem Jensen og Dreyer, og her tror vi mest på førstnævnte. Han har klassen og rutinen, mens det esbjergensiske stjerneskud endnu ikke har bevist sig selv på den allerøverste danske hylde. Vi tror, at oprykkerne må tage hjem til Vestjylland med bukkede nakker og nul point.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,60.

Følg spilforslaget hos bwin