Dagens bwin fidus: Marco Silva sender Watford hjem uden point

Kamp: Everton – Watford
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Everton kæmper en hård kamp for at holde liv i drømmen om en top seks-placering, mens Watford bare rasler længere og længere ned i tabellen efter deres fine sæsonstart. Nu mødes de to mandskaber så på Goodison Park. Her kan vi simpelthen ikke forestille os, at det skulle ende med en udesejr. Hjemmeholdet har nemlig snuppet fire Premier League-sejr på stribe foran deres egne fans. Vi kunne sagtens se dem udbygge den sejrsstime til fem styk i aften. Særligt hvis islandske Gylfi Sigurðsson og brasilianske Richarlison fortsætter deres vanvittige målform.

Marco Silva slår sin gamle klub

The Toffees ligger sammen med Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham, Manchester United og Leicester City i toppen af tabellen. Hvis de kan holde skruen lige i vandet, så er der også en god chance for, at de kan slutte i top seks, når Premier League-sæsonen slutter i maj måned. Skal de lykkedes med at sikre sig en topplacering, så må det dog også forventes, at de vinder på hjemmebane over kriseramte Javi Gracia og Watford. Marco Silva ligner da også en mand med den helt rigtige plan for at få Merseyside-klubben tilbage i toppen af engelsk fodbold.

The Hornets startede sæsonen ud som fyr og flamme, men siden da er gassen gået totalt af ballonen. De har ikke vundet en ligakamp siden den 27. oktober. Hvis det fortsætter meget længere, så skal der nok snart findes en ny cheftræner. Også selvom Javi Garcia kun har stået i spidsen for dem siden januar måned.

Man skal heller ikke glemme, at Marco Silva stod i spidsen for netop aftenens i et halv års tid, hvor han havde en blandet oplevelse. Blandt andet får han altid Richarlison til at toppræstere, når han har ham på holdkortet, så det ville bestemt ikke være nogen dum idé at smide en lille skilling efter den 21-årige brasilianske angriber som matchvinder i aften. Bliver det ikke ham, så kan man også tage et kig på Gylfi Sigurðsson. Islændingen har således noteret sig for fem fuldtræffere og et enkelt oplæg i sine sidste otte opgør for klubben.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin