Dagens bwin fidus: AS Monaco må se sig slået på ny

Kamp: Monaco – Borussia Dortmund
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Franske Monaco er placeret på sidstepladsen af Gruppe A i Champions League med blot et enkelt point. De kan ikke nå Club Brugge på tredjepladsen, hvilket vil sige, at de ikke kan nå at kvalificere sig til Europe League i foråret 2019. Tyske Borussia Dortmund ligger derimod på andenpladsen og har hentet ti point indtil videre. Tager de tre mere til samlingen i aften på Stade Louis II, så kan de overhale Atlético Madrid. Hvis altså spaninerne ender med at smide point i Belgien mod Club Brugge.

Delaney og Dortmund i er forrygende form

Franskmændene fik med nød og næppe kæmpet sig op på den rigtige side af nedrykningsstregen for en uge siden. Her formåede de at slå Amiens med 0-2 på fremmed græs. Radamel Falcao noterede sig for de to scoringet, som i øvrigt begge faldt fra 11-meter-pletten. Lykken skulle dog vise sig at være kortvarig. Bare fire dage efter sejren slog selvsamme Amiens nemlig Guingamp med 1-2, og det betyder, at Thierry Henry og co. igen er nede under stregen. Derfor vil de helt sikkert nedpriotere dette “ligegyldige” CL-opgør og spare deres største stjerner. Alt skal sættes ind på at komme væk fra bunden af Ligue 1, da en nedrykning til Ligue 2 vil være en stor skandale for tradtionsklubben.

Tyskerne er en helt anden historie. De har imponeret mangt og mange nærmest hele sæsonen med deres fantasisk flotte angrebsfodbold. I lørdags vandt de Ruhr-derbyet over Schalke 04 med 1-2 på Veltins Arena. Blandt andet ved hjælp af en scoring fra den danske landsholdsspiller Thomas Delaney. Derved er de forsat ubesejret i Bundesligaen, hvor det er blevet til elleve sejre og tre pointdelinger med en samlet målscore på 39-11.

Både deres defensiv og offensiv ser solide ud, og vi kan simpelthen ikke forestille os, at de ikke kommer på tavlen i fyrstendømmet. Både Paco Alcacer og Marco Reus er fyr og flamme for tiden med henholdsvis 11 mål i 12 kampe og 12 mål samt 9 assists i 21 opgør. En af dem, eller måske endda begge, kunne sagtens blive kampafgørende og/eller udslagsgivende i aften. Efter vores bedste overbevisning så lugter det her langt væk af et rent bur og en sejr til die Schwarzgelben.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin