Aalborg på et Danmarkskort

Dagens bwin fidus: Aalborg-komplekset fortsætter for Horsens

Kamp: AaB – AC Horsens
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

AaB vandt i fredags med hele 1-4 over oprykkerne fra Esbjerg fB på Blue Water Arena, mens AC Horsens blev banket sønder og sammen med tenniscifrene 1-6 mod topholdet fra FC København på CASA Arena i søndags. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem der har mest selvtillid og tro på tingene for tiden. Nordjyderne er blevet gjort til forhåndsfavoritter af bookmakeren bwin, og det må der siges at være god grund til. De har nemlig ikke tabt på eget græs til Den Gule Fare i mere end otte et halvt år!

Horsens har et Aalborg-kompleks

Aalborgenserne fyrede efter en rigtig dårlig periode Morten Wieghorst, og det gav gevinst med det samme. I sin cheftrænerdebut fik Jacob Friis således den perfekte start med en storsejr over esbjergenserne. Lucas Andersen, Rasmus Thellufsen og Kasper Kusk stod for de fire scoringer, og det var generelt et totalt forvandlet AaB-hold som man så i det opgør. Spilleglæden var tilbage, det offensive spil flød og man kunne tydeligt se, at en trænerfyring var yderst tiltrængt i det nordjyske. Nu er spørgsmålet så, om de kan bygge videre på sejrsstimen. Det tror vi, at de kan.

Horsensianerne fik nemlig bøllebank mod Ståle Solbakkens spillere. Robert Skov gjorde som det passede ham på CASA Arena og endte med at score hattrick. Det unge stjerneskud noterede sig for to fuldtræffere, mens den senegalesiske skarpretter Dame N’Doye også fik netmaskerne til at blafre. Derudover må de undvære deres normale førstevalg i målet Matej Delač, som blev udvist mod FCK. Kevin Ray Mendoza er en habil back up, men han kommer til at få det svært mod alle de bolsjestribede offensivspillere.

Horsens har ikke prøvet at vinde i Aalborg siden 2010. Her sørgede scoringer fra Gilberto Macena og Lasse Kryger for en 2-3-sejr. Siden da er det blevet til fem nederlag og tre pointdelinger med en samlet målscore på 11-3. Vi forventer mere af samme skuffe i dag. Lucas Andersen og Tom van Weert kunne sagtens komme på måltavlen og blive matchvinder.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin